Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Kia i Ikast

Er du ejer af en Kia, kan du nu få repareret og serviceret din bil til tyske værkstedspriser. Hos Skorstensgaard får du en god værkstedsoplevelse til en meget god pris.

Om din Kia skal til service eller reparation, så skal du vide at vi arbejder ud fra Kia fabrikkens egne forskrifter, så vores arbejde udføres korrekt og effektivt. Vi er bare op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Vi har - gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr - opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi servicerer og reparerer op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. Ofte er vi op til 40% billigere samtidig med, at du oplever god service på vores autoværksteder.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Kia skal serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Kia

Kompetente mekanikere reparerer din Kia

Reparation og service af Kia biler hos Skorstensgaard i Ikast til tyske værkstedspriser

Hos Skorstensgaard bruges der mange ressourcer på løbende at uddanne vores teknikere, mekanikere og værkførere. 

Samtidig er alle vores autoværksteder udstyret med alt nødvendigt diagnose- og testudstyr, så vi kan finde de fejl der måtte være på din bil og få dem rettet. 

Det hele er nødvendigt for at vores ansatte kompetent og korrekt kan reparere din bil, når behovet opstår.

Så har du en Rio, Picanto, Optima, Sportage, Cee’d eller en af de andre Kia biler, kan du trygt overlade den til os. 

Vi er det prisvenlige alternativ til mærkeværkstederne

Med de tyske værkstedspriser giver vi dermed alle bilejere i Ikast et godt alternativ til de aut. værksteder.

Udover den gode værkstedsoplevelse til den skarpe pris, så kender du prisen for værkstedsbesøget, allerede inden din bil køres ind på liften.

Få gratis tilbud på Kia service

Det er en fast del af oplevelsen, at du fra start ved, hvad din bilregning ender på. Det har du aftalt med vores værkfører.

En gang imellem sker det, at vi finder yderligere arbejde på din bil, mens vi arbejder med den. Sker det, så kontakter vi dig altid, hvor vi fortæller dig om det og har en pris på arbejdet klar til dig.

Og vi påbegynder ikke denne delopgave uden din godkendelse.

Det er din sikkerhed for at din værkstedsregning ikke stikker af.

Attraktive kundefordele til kunderne

Skorstensgaard Ikast tilbyder gratis lånebil ved reparation eller service af Kia

Som kunde hos Skorstensgaard i Ikast får du mulighed for at gøre brug af en række attraktive kundefordele.

Blandt vore kundefordele tilbyder vi 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Du kan også få gratis vejhjælp i hele Danmark, finde gode rabatordninger og vi kan naturligvis også tilbyde dig en gratis lånebil, hvis vi er nødt til at beholde din bil på vores værksted i flere dage.

Du finder alle vores kundefordele her på siden, så du nemt kan sætte dig ind i, hvad de kan betyde for dig og hvilke du kan gøre brug af.

Book tid til din Kia hos Skorstensgaard i Ikast

Skal du booke tid på vores Ikast værksted, så kan du nemt benytte knapperne til det her på siden. Det foregår online og tager typisk max. 2 minutter.

Du kan også bede om et tilbud på service eller reparation af din bil, hvis du gerne vil se prisen først. At få et tilbud fra Skorstensgaard er naturligvis uforpligtende og 100% gratis!

Ønsker du at tale med vores værkfører, så er han naturligvis klar med rådgivning og svar til dine spørgsmål. Du kan selvfølgelig både sende en email og give os et kald på telefonen. 

Om du kontakter os inden for eller uden for værkstedets åbningstid, så kan du være sikker på at alle henvendelser følges op og du kan forvente et svar inden for 48 timer på hverdage. Ofte får du dog svar meget hurtigere.

Book tid til din Kia her