Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Ikast

Ejer du en nyere Opel, så har du en bil, som indeholder masser af elektronik og samtidig er særdeles driftssikker. Dermed stilles der krav til det autoværksted du bruger til service og reparation af din bil.

Udover traditionelle reparationer skal værkstedet også have styr på teknologien, og det har Skorstensgaard i Ikast. Her er det mekanikere med opdateret viden, som tager sig af din Opel, når den er på værksted.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet på service af din Opel

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vores mekanikere, teknikere og værkførere er opdateret på den nyeste Opel-viden. Det er en fast del af at være ansat på vores værksteder og er med til at vi kan reparere og servicere din bil korrekt.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til høje priser hos mærkeværkstederne.

Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40% billigere end mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder god service hver gang.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have din Opel serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Få tilbud på service eller reparation

Bilens fabriksgaranti bibeholdes

Får du udført service efter servicebogen, sker serviceeftersynet helt efter Opel-fabrikkens egne forskrifter, da vi følger de samme tjek- og kontrolskemaer som de bruger på mærkeværkstedet.

Det betyder at din bil beholder sin fabriksgaranti, såfremt den stadig er i garantiperioden. Skal du køre en fabriksgarantisag ved Opel-importøren, så kan Skorstensgaard levere fuldgyldig dokumentation, da vi dokumenterer alt arbejde på din bil.

Vælger importøren at afvise din sag, så kommer du bare til Skorstensgaard, for så reparerer vi din bil uden yderligere omkostning for dig. Det hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Få gratis tilbud på service

Mobilitetsservice med gratis vejhjælp

Et service efter din Opels serviceplan betyder desuden at du har gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste service. Det er en af de kundefordele, der følger med. Vi kalder det Skorstensgaard Mobilitetsservice og det dækker blandt andet punktering, motorstop og indbrud i bilen.

Læs mere om mobilitetsservice her.

Vores attraktive kundefordelsprogram indeholder desuden expresservice, Skorstensgaard Servicekort, som giver dig mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage og nogle gode rabatordninger.

Du kender prisen fra start

Når du er kunde hos Skorstensgaard, så kender du prisen på dit værkstedsbesøg allerede før din bil køres ind på vores værksted. Prisen er aftalt mellem dig og vores værkfører og dermed er der ingen overraskelser på din faktura, når du bliver præsenteret for denne.

Skulle der findes yderligere arbejde på din bil i forbindelse med serviceeftersynet, så kontakter vi dig altid vedrørende dette. Og vi har altid en pris for dette klar til dig. Denne del af arbejdet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Kontakt Skorstensgaard i Ikast

Skal du have din Opel på værksted til reparation eller serviceeftersyn, så vælg Skorstensgaard i Ikast. Du kan bestille tid på værkstedet lige her fra siden. Det er både nemt og hurtigt.

Vi kan naturligvis også give dig et 100% gratis og uforpligtende tilbud på reparationen. Du bestiller tilbuddet og det lander hos dig senest 48 timer på hverdage senere.

Du kan selvfølgelig også kontakte vores værkfører direkte pr. email eller telefon. Du finder alle relevante kontaktinfo til afdelingen i Ikast her.

Book tid til din Opel her