OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Peugeot i Ikast

Leder du efter et godt Peugeot værksted i Ikast, så prøv Skorstensgaard. Her får du mindst samme høje kvalitet og serviceniveau som hos mærkeværkstedet, men til en pris der er langt mere spiselig.


Vi arbejder ud fra vores koncept med Tyske Værkstedspriser og dermed er vi op til 40% billigere i forhold til de priser du møder ved det aut. Peugeot værksted. Dette prisniveau synes vi er fair og det giver dig en markant besparelse uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten i arbejdet.


Uddannede mekanikere tager sig af din Peugeot

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde og vi har autoværksteder i hele Danmark. Hos os kan du få service og reparation af din bil i samme høje kvalitet som hos mærkeværkstedet. Det kan du fordi vi arbejder ud fra Peugeots egne forskrifter, da vores tjek- og kontrolskemaer er præcis de samme som dem der benyttes på mærkeværkstederne. Samtidig uddanner vi vores personale godt og holder både værkførere, teknikere og mekanikere up-to-date når det kommer til Peugeot-viden.


Udviklingen i bilbranchen går stærkt i disse år, og derfor bruger vi mange ressourcer på at være opdateret på seneste tiltag fra bilfabrikkerne, så vi sikrer at vores arbejde er fuldt på højde med mærkeværkstederne. Vi er af den overbevisning at gode værkstedsoplevelser ikke behøver at være dyre.


100% intakt fabriksgaranti

Får du udført service efter Peugeot-fabrikkens forskrifter, så garanterer vi, at fabriksgarantien på din bil forbliver intakt, såfremt bilen er i garantiperioden.


Skal du køre en fabriksgarantisag ved Peugeot-importøren, så har vi al den dokumentation du skal bruge vedrørende det arbejde vi har udført. Og vælger importøren at afvise din sag på grund af arbejde som vi har lavet, kan du komme til os og få reparationen udført uden beregning. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Få GRATIS tilbud på Peugeot service


Punktering? Tilkald Skorstensgaard Mobilitetsservice

Service efter fabrikkens forskrifter udløser desuden gratis vejhjælp frem til næste serviceeftersyn. Vores mobilitetsservice dækker hele Danmark hvis du skulle komme ud for


  • Punktering
  • Tyveri/indbrud i bilen
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Forkert brændstof påfyldt
  • Kørt tør for brændstof

Skal din Peugeot blive på vores værksted, så tilbyder vi selvfølgelig at du får en gratis lånebil senest kl. 17 samme dag.


Som kunde hos Skorstensgaard i Ikast kan du gøre brug af vores attraktive kundefordelsprogram, som du finder her på siden. Du finder bl.a. flere rabatordninger og vores servicekort, som gør det muligt for dig at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.


Book tid hos Skorstensgaard i Ikast

Vi har gjort det nemt for dig at booke tid eller bestille et tilbud hos vores afdeling i Ikast her på siden. Bare klik dig igennem. Alle tilbud fra Skorstensgaard er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende.


Vil du tale med vores værkfører først, er du meget velkommen til at kontakte afdelingen. Det kan du gøre via email og telefon ligesom du selvfølgelig kan møde op på Ellehammervej 1. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.


Book tid på værksted til din Peugeot


Glemt adgangskode?