Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Peugeot i Ikast

Leder du efter et godt Peugeot værksted i Ikast, så prøv Skorstensgaard. Her får du et højt serviceniveau, men til en pris der er langt mere spiselig end det du typisk er vant til fra mærkeværkstet.

Vi arbejder ud fra vores koncept med tyske værkstedspriser og dermed er vi op til 40% billigere i forhold til de priser du møder ved det aut. Peugeot værksted. Dette prisniveau synes vi er fair og det giver dig en markant besparelse uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten i arbejdet.

Uddannede mekanikere tager sig af din Peugeot

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde og vi har autoværksteder i hele Danmark. Gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Vi arbejder ud fra Peugeots egne forskrifter, da vores tjek- og kontrolskemaer er præcis de samme som dem der benyttes på mærkeværkstederne. Samtidig uddanner vi vores personale godt og holder både værkførere, teknikere og mekanikere up-to-date når det kommer til Peugeot-viden.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få tilbud på service eller reparation

Udviklingen i bilbranchen går stærkt i disse år, og derfor bruger vi mange ressourcer på at være opdateret på seneste tiltag fra bilfabrikkerne, så vi sikrer at vores arbejde er fuldt på højde med mærkeværkstederne. Vi er af den overbevisning at gode værkstedsoplevelser ikke behøver at være dyre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Peugeot skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

100% intakt fabriksgaranti

Får du udført service efter Peugeot-fabrikkens forskrifter, så garanterer vi, at fabriksgarantien på din bil forbliver intakt, såfremt bilen er i garantiperioden.

Skal du køre en fabriksgarantisag ved Peugeot-importøren, så har vi al den dokumentation du skal bruge vedrørende det arbejde vi har udført. Og vælger importøren at afvise din sag på grund af arbejde som vi har lavet, kan du komme til os og få reparationen udført uden beregning. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Få GRATIS tilbud på service

Punktering? Tilkald Skorstensgaard Mobilitetsservice

Service efter fabrikkens forskrifter udløser desuden gratis vejhjælp frem til næste serviceeftersyn. Vores mobilitetsservice dækker hele Danmark hvis du skulle komme ud for

  • Punktering
  • Tyveri/indbrud i bilen
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Forkert brændstof påfyldt
  • Kørt tør for brændstof

Skal din Peugeot blive på vores værksted, så tilbyder vi selvfølgelig at du får en gratis lånebil senest kl. 17 samme dag.

Som kunde hos Skorstensgaard i Ikast kan du gøre brug af vores attraktive kundefordelsprogram, som du finder her på siden. Du finder bl.a. flere rabatordninger og vores servicekort, som gør det muligt for dig at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Book tid hos Skorstensgaard i Ikast

Vi har gjort det nemt for dig at booke tid eller bestille et tilbud hos vores afdeling i Ikast her på siden. Bare klik dig igennem. Alle tilbud fra Skorstensgaard er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende.

Vil du tale med vores værkfører først, er du meget velkommen til at kontakte afdelingen. Det kan du gøre via email og telefon ligesom du selvfølgelig kan møde op på Ellehammervej 1. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book tid på værksted til din Peugeot