Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Skoda i Ikast

En Skoda stod for år tilbage på mål for mange vittigheder. Sådan er det dog ikke mere. Med den nye generation af Skoda’er såsom Octavia, Rapid og Fabia er der blevet meget langt imellem vitserne.

Det skyldes at Skoda har gentænkt alt vedrørende deres biler og resultatet er biler med høj køreglæde. Og Skoda har med de nye biler udvidet fanbasen markant.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Skoda skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Skoda

Stor køreglæde op til 40% billigere end hos mærkeværkstedet

Køreglæden bibeholdes ved blandt andet at overholde bilens serviceplan. Det er din mulighed for at gøre som Skoda ønsker i forhold til service på bilen. Og det kan du sagtens få udført hos Skorstensgaard. Du behøver ikke betale toppris hos det aut. værksted.

Vælger du Skorstensgaard i Ikast som autoværksted, kan du få service efter servicebogen til priser der er op til 40% billigere end dem du kender fra mærkeværkstedet. Vores koncept med tyske værkstedspriser sikrer dig altid gode priser ved sammenligning med det aut. Skoda værksted.

Det betyder dog ikke at vi går på kompromis med arbejdet. Alt arbejde udføres efter de samme kontrol- og tjekskemaer som dem mærkeværkstedet arbejder ud fra. Samtidig holder vi vores teknikere, værkførere og mekanikere helt opdateret på viden omkring Skoda, så det nødvendige testudstyr betjenes effektivt og alt arbejde udføres korrekt.

Fabriksgarantien forbliver intakt

Når din bil får service efter Skoda-fabrikkens forskrifter, så forbliver fabriksgarantien på din bil intakt, såfremt den stadig er i garantiperioden. Vi dokumenterer alt arbejde på din bil, og skal du bruge det fx i forbindelse med en fabriksgarantisag, så hjælper vi dig gerne. 

Bliver din garantisag afvist på grund af arbejde Skorstensgaard har udført, så reparerer vi din Skoda på vores værksted uden beregning for dig. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Få gratis tilbud på service

Mobilitetsservice = gratis vejhjælp

Service efter servicebogen giver dig desuden gratis vejhjælp i hele Danmark, hvis du for eksempel er udsat for punktering, motorstop eller trafikskade. Inkluderet er også muligheden for at få stillet en gratis lånebil til rådighed. Den kan vi levere senest kl. 17 samme dag. Læs mere om Skorstensgaard Mobilitetsservice her.

Som kunde hos Skorstensgaard kan du få del i vores attraktive kundefordele. Du kan eksempelvis gøre brug af flere forskellige rabatordninger, expresservice der sørger for at din Skoda bliver hurtigt undersøgt og Skorstensgaard Servicekort. Med en servicekortaftale kan du udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Du ved hvad service af din Skoda koster

Om din Skoda trænger til serviceeftersyn eller en reparation, så kender du prisen før bilen køres på liften. Den har du aftalt med vores værkfører og dermed er der ingen overraskelser for dig, når du får den endelige faktura.

Skulle vi finde ekstra arbejde, når din bil er på vores værksted, så kontakter vi dig om det, og vi har selvfølgelig en pris klar til dig. Denne del af opgaven påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Book tid til din Skoda hos Skorstensgaard i Ikast

Er det tid til serviceeftersyn eller reparation af din Skoda, så prøv Skorstensgaard i Ikast. Du kan booke tid eller bede om et tilbud her på siden. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig. Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende og uanset om du bestiller tilbud eller tid, så får du svar inden for 48 timer på hverdage.

Ønsker du at tale med vores værkfører, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Han er klar på både email og telefon inden for værkstedets åbningstid. Kontakter du os uden for åbningstid, følger vi naturligvis op på din henvendelse på næstkommende arbejdsdag.

Book værkstedstid til din Skoda