Frit værksted til din Skoda i Ikast

Lyser serviceindikatoren i din Skoda?

Så kontakt Skorstensgaard på Ellehammervej 1 i Ikast og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Skoda skal på værksted. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Skoda værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Ikast ? og så er det dig som Skoda ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Skoda

Skorstensgaard Ikast er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Skoda eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Ikast. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Skoda, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Skoda.

Kendskabet til Skoda er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Ikast har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Skoda modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Skoda.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Skoda nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Kunde har nedbrud på bil
Værkfører gennemgår faktura med kunde

Service efter Skoda fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Ikast, så sker det nøjagtig efter Skoda fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Skodas servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Skoda værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Skoda.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Skoda er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Skoda

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ikast giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Skoda uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ikast

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Ikast, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Ellehammervej 1, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard kasket