Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Suzuki i Ikast

Skal din Suzuki på værksted og ønsker du at den kommer i hænderne på kompetente og dedikerede mekanikere, så skal du benytte Skorstensgaard i Ikast.

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere sammenlignet med mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores autoværksteder god service og kvalitet i arbejdet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Suzuki skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Service efter servicebogen

Din bil skal gerne give dig gode køreoplevelser i mange år, og for at optimere mulighederne for dette skal du overholde din bils serviceplan. Hos Skorstensgaard kan du få service efter servicebogen og det betyder at din bil gennemgår serviceeftersyn efter Suzukis egne forskrifter.

Dermed udføres service efter Suzukis ønsker til punkt og prikke, da vores arbejde sker ud fra de samme tjekskemaer som de arbejder efter på mærkeværkstedet.

For at vi kan udføre reparation og service på din Suzuki, er det vigtigt at vores mekanikere er opdaterede på Suzuki-viden. Og det er de. Vi bruger mange ressourcer på at uddanne vores medarbejdere, så både teknikere, mekanikere og værkførere har de absolut bedste muligheder for at reparere din bil korrekt.

100% fabriksgaranti

Når du får udført service efter Suzukis egne forskrifter, følger der flere gode fordele med til dig som kunde. Den vigtigste er at din bils fabriksgaranti bevares. Takket være vores grundige dokumentation af arbejdet, kan du altid levere de nødvendige dokumenter i forbindelse med en fabriksgarantisag til bilimportøren.

Skorstensgaard garanterer at du bibeholder fabriksgarantien på din Suzuki, når din bil får service efter servicebogen. Skulle bilimportøren dog afvise din garantisag, så kommer du til os med din bil. I det tilfælde reparerer vi din bil uden beregning på vores værksted. Vi kalder det: 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Få gratis tilbud på service

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Den mest praktiske kundefordel ved at få service efter bogen er muligheden for at gøre brug af Skorstensgaard Mobilitetsservice, hvis uheldet er ude.

Det betyder at du har gratis vejhjælp i hele Danmark i tilfælde af

  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Kørt tør for brændstof
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Tyveri eller indbrud i bilen
  • Punktering

Og skal din Suzuki på værksted før den kan køre igen, så sikrer mobilitetsservicen at du får stillet en lånebil til rådighed senest kl. 17 samme dag. Gratis!

Vores attraktive kundefordelsprogram indeholder derudover bl.a. flere rabatordninger og muligheden for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Du kan læse mere om vores gode kundefordele her på siden.

Du ved hvad det koster

Når du benytter Skorstensgaard i Ikast som dit autoværksted, så kender du altid prisen på forhånd. Den har du aftalt med vores værkfører.

En gang imellem sker der dog det at vi finder noget i forbindelse med vores gennemgang af din bil, som kræver udbedring. I disse tilfælde bliver du kontaktet af vores værkfører angående arbejdet, og han har naturligvis også en pris til dig. Denne del af arbejdet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Bestil tid hos Skorstensgaard i Ikast

Trænger din Suzuki til service eller skal den repareres, så kan du booke tid lige her på siden. Det er hurtigt og nemt. Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud fra os, før du booker tid på værkstedet.

Ønsker du at tale med vores værkfører først, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Han er klar til at besvare dine spørgsmål på både email og telefon inden for værkstedets åbningstid.

Alle henvendelser følges op og du kan forvente svar inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Suzuki her