Frit værksted til din Suzuki i Ikast

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Ellehammervej 1 i Ikast og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Suzuki værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Ikast ? og dermed er det dig som Suzuki ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Skorstensgaard Ikast er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Suzuki eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Ikast. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Suzuki, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger Suzuki fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din Suzuki er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Suzuki.

Kendskabet til Suzuki er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Ikast har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Suzuki modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Suzuki.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Suzuki har behov for, så vi kan reparere din Suzuki nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter hjul på bil
Mekaniker svejser bil på værksted

Service efter Suzuki fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Ikast, så sker det præcis efter Suzuki fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Suzukis servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Suzuki værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Suzuki.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der sker på din Suzuki er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Suzuki

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ikast giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Suzuki uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ikast

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Ikast, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Ellehammervej 1, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard kasket