Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Toyota i Ikast

Trænger din Toyota til reparation, nye reservedele eller et godt serviceeftersyn, så kom til Skorstensgaard i Ikast. Her finder du dedikerede og kompetente mekanikere, som tager sig godt af din bil.

Vi foretager service efter servicebogen, så du kan følge din bils serviceplan, som beskrevet fra Toyota selv. Vi kvitterer med et 100% gyldigt stempel i servicebogen, og du sikrer dig fantastiske køreoplevelser fremover.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40 procent billigere end mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder god service hver gang.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Toyota skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få tilbud til din Toyota

For at vi kan levere fantastiske værkstedsoplevelser til alle vores kunder er det vigtigt at vores folk lige fra værkførere over teknikere til mekanikerne er up-to-date på viden om biler og hvordan de repareres hurtigt, effektivt og korrekt.

Service efter Toyotas forskrifter

Når det kommer til Toyota er dette bestemt ingen undtagelse og derfor sørger vi hele tiden for at vores medarbejdere er opdateret på viden. Det er essentielt, når vi bl.a. udfører service efter servicebogen, hvor vi arbejder ud fra Toyota-fabrikkens egne forskrifter.

At arbejde ud fra Toyotas forskrifter betyder at vores arbejde udføres på baggrund af nøjagtig de samme tjek- og kontrolskemaer som de gør på mærkeværkstedet.

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde og det betyder at vi ikke er underlagt alle Toyotas krav. Vi vælger dog selv at følge kontrolskemaerne, når det kommer til service og reparation, netop for at kunne udføre service ifølge din bils serviceplan.

Mobilitetsservice og 100% fabriksgaranti

Når din bil får udført service efter servicebogen, følger der nogle fordele med helt automatisk. For eksempel kan du gøre brug af vores mobilitetsservice frem til dit næste serviceeftersyn. Dermed har du gratis vejhjælp i hele Danmark. Læs mere her.

Skorstensgaard dokumenterer alt arbejde, vi foretager på din Toyota. Og vi garanterer at din bils fabriksgaranti forbliver intakt, såfremt den stadig er i garantiperioden. Skal du køre en fabriksgarantisag ved importøren, har du altså altid dokumentationen i orden, og vælger bilimportøren at afvise din garantisag på grund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så kommer du bare til os, for så reparerer vi din bil uden beregning for dig. Det hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Som kunde hos Skorstensgaard i Ikast kan du gøre brug af vores program af attraktive kundefordele. Vi har gode rabatordninger, mulighed for gratis lånebil og du kan endda udskyde betalingen af din værkstedsregning i op til 60 dage med et Skorstensgaard servicekort.

Du finder alle vores kundefordele her på siden.

Du kender prisen på forhånd

Hos Skorstensgaard kender du prisen for dit serviceeftersyn eller reparationen på forhånd. Det er nemlig aftalt mellem dig og værkføreren inden bilen overhovedet køres ind på værkstedet. Derfor vil du heller ikke opleve kedelige overraskelser på din regning, når du henter din bil igen.

Nogle gange sker det, at vi finder yderligere arbejde i forbindelse med gennemgangen af din bil. I disse tilfælde kontakter vi dig altid vedrørende dette arbejde og du får selvfølgelig en pris på arbejdet.

Denne delopgave begynder vi kun på, såfremt vi får din accept på det.

Book tid hos Skorstensgaard i Ikast

Er det tid til service eller skal du have din Toyota til reparation, så prøv Skorstensgaard i Ikast og få en pris der er op til 40% billigere sammenlignet med mærkeværkstedet. Du kan booke tid lige her på siden. Vil du gerne kende prisen, før du beslutter dig, så beder du blot om et tilbud. Alle tilbud fra Skorstensgaard er GRATIS og aldeles uforpligtende.

Vil du tale med vores værkfører, før du booker tid, er du altid velkommen til at sende en email eller ringe til afdelingen. Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til Toyota service