Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Volvo i Ikast

Skorstensgaard i Ikast er et frit værksted, der udfører reparation af og service på Volvo biler uanset bilens alder.

Den mestiøjnefaldende forskel på Skorstensgaard og mærkeværkstedet er helt klart vores priser,  som ligger op til 40% under dem, du kender fra mærkeværkstedet. Så der er gode penge at spare ved at køre din bil ind på vores værksted på Ellehammervej 1 i Ikast.

Og så har vi ikke engang nævnt vores fantastiske kundefordelsprogram, som er tilgængeligt for alle Skorstensgaards kunder.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet i arbejdet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Volvo trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få tilbud på service af Volvo

Tyske værkstedspriser

Vores succesfulde koncept Tyske Værkstedspriser betyder naturligvis super skarpe priser, men også at det arbejde, der udføres på din bil kvalitetsmæssigt, er i orden. Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Det kan du læse mere om her.

Du bør vælge Service efter servicebogen for at få et serviceeftersyn af din Volvo nøjagtig som Volvo selv ønsker det, da vi her bruger Volvos egne tjekskemaer når din bil er til service.

Vores dedikerede og kompetente medarbejdere står klar til at afhjælpe problemer på din Volvo, uanset om det er en kobling der skal skiftes, et stenslag eller noget tredje, du skal have fagfolk til at kigge på.

Vi uddanner vores mekanikere og teknikere løbende, så de hele tiden er opdateret med hensyn til viden om Volvo og alle de øvrige bilmærker.

Få et uforpligtende tilbud

100% fabriksgaranti

Service efter Volvos anvisninger hos os betyder også bibeholdelse af din bils fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden.

Dermed kan du med ro indeni køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, for skulle de gå hen at afvise sagen på grund af arbejde vi har lavet, så kommer du bare til os.

Så reparerer vi din Volvo uden ekstra omkostning for dig.

Få tilbud på Service efter bogen

Mobilitetsservice, lånebil & meget mere

Får du Service efter bogen og følger du bilens serviceplan, så kvitterer Skorstensgaard med gratis vejhjælp i hele landet.

Det hedder Mobilitetsservice og dækker døgnet rundt, hvis din bil kommer ud for

  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Kørt tør for brændstof
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Punktering
  • Tyveri/indbrud i bilen

Derudover får du flere gode rabatordninger og muligheden for at få en gratis lånebil stillet til rådighed mens din Volvo er under vores behandling.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Kontakt Skorstensgaard i Ikast

Du kan booke tid til service eller reparation på vores autoværksted i Ikast lige her på siden.

Det er både nemt og hurtigt overstået.

Ønsker du et tilbud på det du skal have lavet, så giver vi det gerne.

Alle tilbud fra os er selvfølgelig helt uforpligtende og 100% gratis.

Og har du behov for rådgivning, så står holdet i Ikast klar til at hjælpe dig.

Du kan sende en mail, ringe eller komme forbi værkstedet på Ellehammervej 1 og sige hej.

Alle henvendelser besvares senest 48 timer senere på hverdage.

Book tid på værkstedet her