Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din VW i Ikast

Skal din VW Volkswagen til reparation eller service, så kan det klares hos Skorstensgaard. Her arbejder vi med tyske værkstedspriser, hvilket i praksis betyder at vi er op til 40% billigere ved sammenligning med det autoriserede Volkswagen værksted.

En VW er både driftssikker og holdbar. Den skal dog vedligeholdes for at sikre dig gode køreoplevelser år efter år. Derfor anbefaler vi, at du følger bilens serviceplan, når det kommer til serviceeftersyn. Denne plan er lavet af VW-fabrikkerne, og når du følger den, giver du din bil de absolut bedste betingelser for lang levetid.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder med afdelinger over hele Danmark. Vi er ikke tilknyttet Volkswagen-fabrikken eller nogen anden bilfabrik. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til højere priser hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op mod 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores autoværksteder god service og kvalitet.

ere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din VW serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din VW

Volkswagen er den mest populære bil i Danmark

VW Volkswagen er det mest populære bilmærke i Danmark. Det gør det ekstra vigtigt for autoværkstederne at holde sig opdateret på viden om Volkswagen biler.

Her er Skorstensgaard bestemt ingen undtagelse. Vores mekanikere, værkførere og teknikere uddannes løbende og vi har således altid ressourcerne up-to-date, når det kommer til Volkswagen. Det højner både effektivitet og kvalitet i vores serviceeftersyn og reparationer.

Du ved hvad det koster

Allerede før din bil køres ind på vores værksted i Ikast, så ved du hvad det kommer til at koste. Det er en del af vores gennemsigtighedsprincip. Hos Skorstensgaard aftaler du og vores værkfører, hvad der skal laves og prisen på indgrebet.

Nogle gange finder vores mekanikere noget i forbindelse med gennemgangen af bilen, som skal udbedres. I sådan et tilfælde kontakter vi dig og fortæller hvad vi har fundet og ikke mindst hvad denne delopgave vil koste. Denne del af arbejdet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Når du henter din bil igen, gennemgås det udførte arbejde og fakturaen af dig og vores værkfører. Her kan du stille alle de spørgsmål du måtte have til arbejdet og fakturaen.

100% fabriksgaranti og gratis vejhjælp

Har din bil stadig fabriksgaranti på, så kan du sagtens benytte vores autoværksted. Fabriksgarantien bibeholdes, når du får udført service efter servicebogen, da vi her arbejder ud fra Volkswagen-fabrikkens egne forskrifter. Nøjagtig som du kender det fra mærkeværkstedet. Det betyder også at du får et 100% gyldigt stempel i bilens servicebog og vi smider desuden Skorstensgaard Mobilitetsservice oveni.

Det er gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste service og det dækker

  • Punktering
  • Trafikskade
  • Motorstop
  • Tyveri eller indbrud i bilen
  • Hvis din bil kører tør for brændstof
  • Hvis der fyldes forkert brændstof på

Får du behov for vores vejhjælp, skal du bare ringe på telefonnummer +4569697491. Så bugserer vi din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted og du får desuden stillet en gratis lånebil til rådighed senest kl. 17 samme dag. På den måde er du stadig mobil, mens din bil bliver repareret.

Book tid hos Skorstensgaard i Ikast

Her på siden kan du nemt og hurtigt – døgnet rundt – booke tid på vores værksted eller bede om et tilbud på bilreparation eller serviceeftersyn. Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende.

Ønsker du at tale med vores værkfører først, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Han er klar til at besvare alle henvendelser inden for værkstedets åbningstid, hvad enten det er via email eller telefon. Og vi besvarer alt inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til VW service her