Hver 2. mekaniker hos Skorstensgaard kommer fra et mærkeværksted

Hos Skorstensgaard har vi ikke blot erfaring i ét eller to bilmærker, vi har erfaring i at reparere alle bilmærker.

 

Mekaniker tjekker undervogn på bil

 

Hvordan kan vi kende alle bilmærker? Det kan vi, fordi vi i kraft af at være en landsdækkende værkstedskæde har samlet mere end 150 mekanikere under samme koncept, som kan dele deres viden og erfaring på tværs af teams og afdelinger. Din bil er i trygge og erfarne hænder hos kompetente Skorstensgaard fagfolk. 

Faktisk ved vi, at hver 2. Skorstensgaard-mekaniker tidligere har arbejdet på et autoriseret mærkeværksted. De kommer blandt andet og søger ansættelse hos os, fordi de motiveres af den faglige udvikling, de får i et værkstedsteam, der har stor viden om og erfaring med et væld af bilmærker samlet på ét sted.

”Fordelen ved at være mekaniker hos Skorstensgaard er, at jeg har mulighed for at arbejde med alle slags bilmærker. Det styrker min faglige udvikling at lære og ikke mindst at lære fra sig. Jeg trives bedre og bliver mere erfaren her end hos et autoriseret værksted, hvor man blot arbejder med ganske få bilmærker hver eneste dag” 

Mikkel Rønne, mekaniker hos Skorstensgaard Esbjerg

 

Skorstensgaard Academy

Alle mekanikere, teknikere og værkførere hos Skorstensgaard uddannes internt i et specialdesignet læringsprogram Skorstensgaard Academy. Programmet indeholder beskrivelser, planer og læringsvideoer til Skorstensgaards kvalitets- og serviceprocesser samt eksterne kursusforløb, der holder den ansatte opdateret på alle nye teknologier og software indenfor bilreparation.

 

Skorstensgaard Academy