Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Audi i Haderslev

Værkstedet i Haderslev tilbyder service og reparation af Audi til tyske værkstedspriser. Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Læs mere om det her.

Fagligt stærke værkførere rådgiver om reparation og service uanset model og årgang, og sikrer at du får en god oplevelse.

Spar på værkstedsregningen

Skorstensgaard i Haderslev er en del af en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til højere priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40 procent billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores værksteder god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have din Audi serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Vores veluddannede mekanikere kan udføre alle opgaver på din Audi, f.eks. tandrem, bremseservice, avanceret fejlfinding på motorfejl og meget andet.

Du vil ligeledes opleve kundeservice i særklasse og får samtidig del i vores mange kundefordele.

Gennemsigtighed og dokumentation

Når du får udført service eller reparation af din Audi hos Skorstensgaard, er det vigtigt for os at du ved, hvad du betaler for.

Derfor gennemgår vi altid opgaven med dig, når du afleverer bilen.

Uanset om det er en kompliceret fejlfinding eller blot skift af dæk, får du altid et skriftligt tilbud.

Skulle vi samtidig finde andet arbejde på bilen, som vi mener bør udføres, kontakter vi dig altid med en pris, og påbegynder ikke arbejdet, før vi har din accept.

Vi dokumenterer vores arbejde, så du altid kan få dokumentation for arbejde og reservedele.

Gratis vejhjælp inkl. gratis lånebil

Når du får udført service i henhold til fabrikkens anvisninger bevarer du ikke blot bilens fabriksgaranti, du får også gratis vejhjælp i hele Danmark - og naturligvis med muligheden for en gratis lånebil inkluderet.

Denne fordel kalder vi for mobilitetsservice, og den følger helt automatisk med, når vi servicerer din Audi ifølge fabrikkens anvisninger.

Audi, tysk kvalitet og tyske værkstedspriser

En Audi er tysk kvalitet, men derfor behøver du ikke køre helt til Tyskland for at få billige tyske værkstedspriser.

Det får du nemlig allerede på værkstedet i Haderslev.

Vi står selvfølgelig også inde for kvaliteten i vores arbejde, så din bil serviceres og repareres med respekt for det gode tyske håndværk.

Book tid til service og reparation af Audi online

Du kan både bestille et uforpligtende tilbud eller booke en værkstedstid til service og reparation af din Audi online her på siden.

Ønsker du rådgivning eller ønsker du blot at tale med vores dygtige værkfører, er du ligeledes velkommen til at sende en mail eller ringe til os i vores åbningstid.

Bestil værkstedstid til din Audi