Frit værksted til din BMW i Haderslev

Fortæller din BMW dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Sverigesvej 4 i Haderslev og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal på værksted. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra BMW værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Haderslev ? og dermed er det dig som BMW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din BMW

BMW bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Haderslev er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med BMW eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Haderslev. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter BMW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Haderslev, så laves det nøjagtig efter BMW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din BMWs servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit BMW værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din BMW.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed reparerer bil på Skorstensgaard pladeværksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din BMW, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger BMW fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din BMW er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din BMW.

Viden om BMW er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Haderslev har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive BMW modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også BMW.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din BMW præcist, sikkert og effektivt.

BMW bil på Skorstensgaard værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din BMW er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker reparerer bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bibehold fabriksgaranti på din BMW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Haderslev giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din BMW uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Haderslev

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Haderslev, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Sverigesvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Haderslev facade