OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Citroen værksted i Haderslev

Din Citroën er et kompliceret stykke mekanik, som kræver vedligeholdelse og jævnlige eftersyn for at opretholde såvel driftsikkerhed som trafiksikkerhed.


Der er dog ingen grund til at betale op til 40% mere for at få din Citroën efterset på det autoriserede Citroën værksted.


Op til 40% billigere på værkstedsbesøg med Citroen

Vores tyske værkstedspriser sikrer dig, at vi er op til 40% billigere på service og reparationer af Citroën end mærkeværkstedet.


Derfor er det ikke længere nødvendigt at køre på værksted i Flensborg for at få billige priser på bremseskift, udskiftning af tandrem eller andre reparationer.


Kør i stedet ind til vores værksted i Haderslev og spar brændstof og dækslid ved at droppe turen til Tyskland.


Kommer du med et skriftligt tilbud fra et autoriseret mærkeværksted syd for grænsen, så matcher vi tilbuddet uden at blinke.


Få tilbud på service af Citroën

Citroën kvalitet som på mærkeværkstedet

Uanset om din Citroën skal have skiftet hjul eller tandrem, så har vi mekanikere der er veluddannet og opdateret på nyeste viden og teknologi, og som er klar til at tage sig af din bil.


Vi kan udføre alle former for reparationer og serviceeftersyn på Citroën - hurtigt, effektivt og i samme høje kvalitet som på mærkeværkstedet.


Fabriksgarantien er garanteret hos Skorstensgaard

Får du udført Citroën service ifølge fabrikkens forskrifter på vores værksted i Haderslev, garanterer vi, at du bevarer din bils fabriksgaranti 100%.


Det er ikke bare tomme ord, for skulle du få afslag på en garantireparation fra Citroën-importøren, på grund af noget arbejde vi har udført, så reparerer vi bilen uden beregning på et af vores værksteder.


Dette er blot én af fordelene ved at være kunde hos Skorstensgaard i Haderslev.


Du kan læse meget mere om vores mange kundefordele her på hjemmesiden.


Tidsbestilling online

Det er nemt at være kunde hos Skorstensgaard, du kan nemlig altid bestille et uforpligtende tilbud eller bestille tid på værkstedet til din Citroën, online.


Vi sidder selvfølgelig også klar i vores åbningstid til at betjene dig på mail eller telefon.


Book værkstedstid til din Citroën


Glemt adgangskode?