Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Citroen i Haderslev

Din Citroën er et kompliceret stykke mekanik, som kræver vedligeholdelse og jævnlige eftersyn for at opretholde såvel driftsikkerhed som trafiksikkerhed.

Der er dog ingen grund til at betale op til 40% mere for at få din Citroën efterset på det autoriserede Citroën værksted.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg med Citroen

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Citroën trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Fabriksgarantien er garanteret hos Skorstensgaard

Får du udført Citroën service ifølge fabrikkens forskrifter på vores værksted i Haderslev, garanterer vi, at du bevarer din bils fabriksgaranti 100%.

Det er ikke bare tomme ord, for skulle du få afslag på en garantireparation fra Citroën-importøren, på grund af noget arbejde vi har udført, så reparerer vi bilen uden beregning på et af vores værksteder.

Dette er blot én af fordelene ved at være kunde hos Skorstensgaard i Haderslev.

Du kan læse meget mere om vores mange kundefordele her på hjemmesiden.

Tidsbestilling online

Det er nemt at være kunde hos Skorstensgaard, du kan nemlig altid bestille et uforpligtende tilbud eller bestille tid på værkstedet til din Citroën, online.

Vi sidder selvfølgelig også klar i vores åbningstid til at betjene dig på mail eller telefon.

Book værkstedstid til din Citroën