Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Ford i Haderslev

Er det ved at være tid til at få udskiftet tandremmen, repareret en motorfejl eller trænger din Ford blot til et service, så prøv det frie værksted Skorstensgaard i Haderslev.

Her får du service og reparation der matcher tyske værkstedspriser. Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Læs mere om det her.

Service af Ford biler udføres med kvalitets reservedele og det bedste testudstyr, der sikrer, at bilen holder længe.

Service af Ford biler op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Ford trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Bevar fabriksgarantien 100% på din Ford

Et service efter fabrikkens forskrifter betyder, at vi følger alle anvisninger fra Ford fabrikken i forhold til udførelse af service.

For dig som kunde betyder det, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt din fabriksgaranti er intakt.

Vi garanterer, at du bevarer bilens fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!

Så skulle du mod forventning få afvist en garantisag, på grund af noget arbejde, vi har udført, så udfører vi reparationen uden beregning på et af vores værksteder.

Tandrem, vandpumpe eller udbedring af motorfejl?

På værkstedet i Haderslev, kan vi udføre alle typer af reparationer på din Ford.

Uanset om det drejer sig om udskiftning af tandrem, vandpumpe eller udbedring af en motorfejl, har vi kvalificerede mekanikere, som løbende opdateres på ny viden og teknologi igennem kurser og efteruddannelse.

Om du har en ældre Ford Taunus eller en helt ny Ford Mondeo, har vi både viden og udstyr til at hjælpe dig.

Ford på værksted - Hvad betaler du for?

Ved du altid, hvad du betaler for, når din Ford er på værksted?

Hos Skorstensgaard gør du! Vi prioriterer gennemsigtighed højt, og det betyder, at du som kunde altid ved, hvad du betaler for og ikke overraskes af en ubehagelig høj regning, når du afhenter din bil.

Vi sørger for udførlig dokumentation af vores arbejde og opbevarer det let tilgængeligt for dig.

Du får altid et skriftligt tilbud, og skulle der under reparationen findes uventet arbejde, som bør udføres, kontakter vi dig altid med en pris, og går ikke igang, før vi har din accept for opgaven.

Værkstedsbesøg - nemt og hurtigt

Du kan nemt og hurtigt bestille et uforpligtende tilbud på reparation eller service af din Ford online 24 timer i døgnet.

Skal du bestille en tid på værkstedet, kan du ligeledes gøre det online her på hjemmesiden. Vi besvarer din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller sende os en mail - vi er klar til at hjælpe i vores normale åbningstid.

Book tid til service her