OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reparation og serviceeftersyn af Hyundai hos Skorstensgaard i Haderslev

Frit Hyundai værksted i Haderslev

Nu kan du få priser der er op til 40% billigere på service og reparation af din Hyundai, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller fordelene. Det sker hos Skorstensgaard i Haderslev.


Kvalitet som på mærkeværkstedet, bare billigere

Når din Hyundai skal serviceres eller repareres, skal det selvfølgelig gøres ordentligt, men det er ikke ensbetydende med, at det behøver at være dyrt.


Hos Skorstensgaard sikrer vores tyske værkstedspriser dig en pris, som er op til 40% billigere end det autoriserede Hyundai værksted.


Det betyder, at hvis du har et skriftligt udspecificeret tilbud (inkl. brug af org. reservedele) fra det lokale autoriserede mærkeværksted, som er billigere end tilbuddet fra os, så giver vi 20% rabat på det autoriserede tilbud.


Få tilbud på service af Hyundai

Hyundai serviceeftersyn med gratis vejhjælp

Service ifølge fabrikkens forskrifter til din Hyundai giver adgang til en bred vifte af fordele for dig.


Eksempelvis får du ved et Hyundai serviceeftersyn, på vores værksted i Haderslev, gratis vejhjælp i hele Danmark med i købet.


Det koster ikke ekstra og fornyes ved næste service ifølge servicebogen.


Vi kalder det mobilitetsservice, og det sikrer dig hurtig hjælp på stedet, hvis bilen er punkteret eller du eksempelvis er kørt tør for benzin.


Der er selvfølgelig inkluderet en gratis lånebil, så du kan komme videre, hvis bilen skal transporteres til et af vores værksteder.


Effektivitet og gennemsigtighed

Du skal som kunde vide, hvad du betaler for, når din Hyundai er på værksted.


Derfor er vores arbejdsgange effektiviseret, så vi undgår spildtid.


Det vil sige, at du betaler for effektiv arbejdstid på din bil og ikke for ventetid på eksempelvis reservedele eller lignende.


Det er den primære årsag til, at vi kan tilbyde vores tyske værkstedspriser.


Vi gennemgår opgaven med dig, og du får altid et skriftligt tilbud.


Derudover gennemgår vi fakturaen grundigt med dig, når du afhenter din bil, selvom du allerede ved, hvad det koster.


Skulle der findes opgaver, der bør udbedres, kontakter vi dig altid med et skriftligt tilbud og går ikke i gang, før vi har din accept.


Trygt og enkelt at være kunde med din Hyundai

Vi sætter trygheden i førersædet, så du kan afhente din Hyundai uden at frygte for størrelsen på regningen eller sikkerheden i bilen.


Det skal være enkelt at være kunde hos Skorstensgaard, og derfor har du mulighed for at få tilbud og booke tid online 24 timer i døgnet.


Vi besvarer alle online forespørgsler indenfor 48 timer på hverdage.


Du er også velkommen til at ringe til os eller sende en mail hvis du ønsker direkte kontakt til vores dygtige værkfører.


Book tid til din Hyundai


Glemt adgangskode?