Frit værksted til din Mercedes i Haderslev

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Sverigesvej 4 i Haderslev og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Mercedes skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Mercedes værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Haderslev ? og så er det dig som Mercedes ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Haderslev er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Haderslev. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mercedes bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Mercedes, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Mercedes fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal til service (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din Mercedes er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Mercedes.

Viden om Mercedes er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Haderslev har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Mercedes modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Mercedes.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Mercedes nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker
Mekaniker reparerer mercedes bil på værksted

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Haderslev, så udføres det nøjagtig efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Mercedes værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Mercedes er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bevar fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Haderslev giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Haderslev

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Haderslev, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Sverigesvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Haderslev facade