Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Skoda i Haderslev

En Skoda skal serviceres jævnligt for at opretholde driftsikkerheden og ikke mindst den generelle sikkerhed i bilen.

Præcis som det er tilfældet med alle biler.

Men hvorfor betale i dyre domme for service på et autoriseret Skoda værksted, når du kan få en pris der er op til 40% billigere end hos mærkeværkstedet hos Skorstensgaard i Haderslev?

Service som på det autoriserede værksted

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din Skoda

Modtag et tilbud fra os, hvis din Skoda trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Sammenlignet med det autoriserede Skoda værksted er Skorstensgaard op til 40% billigere på både service og reparation af Skoda.

Men det betyder ikke, at du går på kompromis med kvaliteten.

En af vores kerneværdier er, at vi er kvalitetsbevidste, og det gælder både i valg af reservedele og i udførelsen af arbejdet.

Derfor bruger vi kun kvalitets reservedele og det rigtige testudstyr.

Bremseservice, aircondition service eller blot service?

Uanset hvilken model eller årgang din Skoda er, så kan Skorstensgaard i Haderslev udføre alle reparationer og serviceeftersyn på din Skoda.

Om det er bremseservice, aircondition service eller blot det jævnlige Skoda service, så har vi veluddannede mekanikere stående klar til at hjælpe.

Vi sørger for, at mekanikerne har adgang til det rigtige udstyr og værktøj, samt er opdateret på ny viden og teknologi, således at reparation kan udføres hurtigt, effektivt og i høj kvalitet.

Vejhjælp i hele Danmark helt uden beregning

Det skal være let og trygt at være kunde hos Skorstensgaard.

Derfor skal du selvfølgelig kunne få din Skoda transporteret til et af vores værksteder, hvis den af den ene eller anden årsag ikke kan køre.

Når du får udført service, ifølge fabrikkens foreskrifter, på vores værksted i Haderslev, giver vi dig derfor gratis vejhjælp i hele Danmark - og skulle du få brug for at komme hurtigt videre, er der en gratis lånebil inkluderet.

Tid til et besøg på værksted med din Skoda?

Er det ved at være tid til et besøg på værkstedet med Skoda, så kan du nemt indhente et uforpligtende tilbud eller booke en tid online.

Vi besvarer din online henvendelse indenfor 48 timer på hverdage.

Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail eller ringe til os i den almindelige åbningstid.

Book tid til service her