Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din VW i Haderslev

Er du ejer af en VW i Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg, får du service og reparationer op til 40% billigere end mærkeværkstedet, når du besøger vores frie værksted.

Tyske værkstedspriser til VW

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din VW

Modtag et tilbud fra os, hvis din VW trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Urolig for fabriksgarantien?

Har du en nyere VW, som stadig overholder sin fabriksgaranti, behøver du ikke at være urolig for at miste fabriksgarantien ved at benytte vores værksted i Haderslev.

Vi garanterer at fabriksgarantien på VW bevares 100%, når du får udført serviceeftersyn, eller f.eks. får skiftet kobling eller repareret en motorfejl.

Ved at få udført service efter fabrikkens anvisninger hos Skorstensgaard i Haderslev, garanterer vi, at garantien bevares 100%. Læs mere om bibeholdelse af fabriksgaranti her.

Reservedele med 3 års garanti og stærk rådgivning

Når din VW skal serviceres eller repareres, bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele - ofte fra Bosch. Vi giver 3 års garanti på udskiftede dele på din VW. Det sikrer, at de enkelte komponenter i din bil fortsat kan arbejde sammen i mange år frem. Det kan du læse meget mere om her.

Derudover sender vi løbende vores mekanikere og værkfører på kurser og videreuddannelse, så de altid er opdateret på ny viden og teknologi.

For vores værkførere betyder det desuden, at de virkelig ved, hvad de taler om, når de rådgiver dig om din VW.

Vejhjælp i hele Danmark - helt gratis

Overholder du bilens service ifølge fabrikkens forskrifter, får du helt automatisk vejhjælp i hele Danmark.

Det koster ingenting for dig, og sikrer dig hjælp på vejen, hvis du punkterer eller bilen ikke vil køre.

På den måde kan du hurtigt få bilen transporteret til et af vores værksteder i Danmark - og samtidig er der inkluderet en gratis lånebil, hvis din VW må blive på vores værksted i Haderslev længere end forventet.

Du ved hvad du betaler for hver gang

Skal din VW repareres, eller er det tid til et serviceeftersyn, så ved du altid på forhånd, hvad du betaler for hos Skorstensgaard.

Vi gennemgår altid opgaven med dig, ligesom du altid modtager et skriftligt tilbud.

Når du henter bilen, gennemgår vi desuden fakturaen med dig - og skulle der støde uventede opgaver til, kontakter vi dig altid med en pris, og går ikke igang, før vi har din accept.

Book tid hos Skorstensgaard i Haderslev 

Hvis det er tid til service på din Volkswagen, kan du nemt og hurtigt bestille et tilbud eller booke din værkstedstid online her på hjemmesiden - vi svarer altid inden for 48 timer på hverdage.

Derudover er du naturligvis også velkommen til at ringe eller sende os en e-mail, som bliver besvaret hurtigst muligt indenfor vores normale åbningstid.

Book tid til service her