OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit VW værksted i Haderslev

Er du ejer af en VW i Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg, får du service og reparationer op til 40% billigere end mærkeværkstedet, når du besøger vores frie, billige værksted.


Tyske værkstedspriser til VW

Hos Skorstensgaard har vi tyske værkstedspriser, som er op til 40% billigere end hos det autoriserede Volkswagen værksted.


Det er ikke bare tomme ord, men et løfte til vores kunder.


Uanset om din Volkswagen skal have et service, repareres eller have udbedret en skade, kan du derfor trygt regne med at vores værkstedspris er knivskarp.


Urolig for fabriksgarantien?

Har du en nyere VW, som stadig overholder sin fabriksgaranti, behøver du ikke at være urolig for at miste fabriksgarantien ved at benytte vores værksted i Haderslev.


Vi garanterer at fabriksgarantien på VW bevares 100%, når du får udført serviceeftersyn, eller f.eks. får skiftet kobling eller repareret en motorfejl.


Ved at få udført service efter fabrikkens anvisninger hos Skorstensgaard i Haderslev, garanterer vi, at garantien bevares 100%. Læs mere om bibeholdelse af fabriksgaranti her.


Kvalitets reservedele og stærk rådgivning

Når din VW skal serviceres eller repareres, bruger vi kvalitets reservedele fra Bosch. Det sikrer, at de enkelte komponenter i din bil fortsat kan arbejde sammen i mange år frem.


Derudover sender vi løbende vores mekanikere og værkfører på kurser og videreuddannelse, så de altid er opdateret på ny viden og teknologi.


For vores værkførere betyder det desuden, at de virkelig ved, hvad de taler om, når de rådgiver dig om din VW.


Få tilbud på service til VW her

Vejhjælp i hele Danmark - helt gratis

Overholder du bilens service ifølge fabrikkens forskrifter, får du helt automatisk vejhjælp i hele Danmark.


Det koster ingenting for dig, og sikrer dig hjælp på vejen, hvis du punkterer eller bilen ikke vil køre.


På den måde kan du hurtigt få bilen transporteret til et af vores værksteder i Danmark - og samtidig er der inkluderet en gratis lånebil, hvis din VW må blive på vores værksted i Haderslev længere end forventet.


Du ved hvad du betaler for hver gang

Skal din VW repareres, eller er det tid til et serviceeftersyn, så ved du altid på forhånd, hvad du betaler for hos Skorstensgaard.


Vi gennemgår altid opgaven med dig, ligesom du altid modtager et skriftligt tilbud.


Når du henter bilen, gennemgår vi desuden fakturaen med dig - og skulle der støde uventede opgaver til, kontakter vi dig altid med en pris, og går ikke igang, før vi har din accept.


Book tid hos Skorstensgaard i Haderslev 

Hvis det er tid til service på din Volkswagen, kan du nemt og hurtigt bestille et tilbud eller booke din værkstedstid online her på hjemmesiden - vi svarer altid inden for 48 timer på hverdage.


Derudover er du naturligvis også velkommen til at ringe eller sende os en e-mail, som bliver besvaret hurtigst muligt indenfor vores normale åbningstid.


Book tid til service her


Glemt adgangskode?