Frit værksted til din VW i Haderslev

Fortæller din VW dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Sverigesvej 4 i Haderslev og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra VW værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Haderslev ? og dermed er det dig som VW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din VW

Skorstensgaard Haderslev er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med VW eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Haderslev. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker laver service på VW bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din VW, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger VW fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Viden om VW er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Haderslev har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, herunder VW modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også VW.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din VW har brug for, så vi kan servicere din VW præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard stempel
Mekaniker laver service på VW bil

Service efter VW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Haderslev, så sker det præcis efter VW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din VWs servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit VW værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din VW.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din VW er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker svejser bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din VW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Haderslev giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din VW uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Haderslev

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Haderslev, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Sverigesvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Haderslev facade