Frit værksted til din Audi i Esbjerg

Fortæller din Audi dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Stenhuggervej 11 i Esbjerg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Audi fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Audi værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Esbjerg ? og så er det dig som Audi ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Audi

Mekaniker påfylder sprinklervæske på Audi bil på værksted

Skorstensgaard Esbjerg er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Audi eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Esbjerg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Audi fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Esbjerg, så laves det præcis efter Audi fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Audis servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Audi værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Audi.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker audi bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Audi, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger Audi fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Audi er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Audi er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Esbjerg har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Audi modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Audi.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din Audi har behov for, så vi kan reparere din Audi præcist, sikkert og effektivt.

Værkfører giver nøgler til kunde

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der sker på din Audi er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Audi bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Audi

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Esbjerg giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Audi uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Esbjerg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Esbjerg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Stenhuggervej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Esbjerg facade