Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Ford i Esbjerg

Ford er et af de bilmærker med den længste historie. Alene i Danmark strækker historien sig tilbage til 1919. Det er samtidig et mærke, som altid har været kendt for holdbarhed og at være en bil, som mange havde råd til.

Hos vores værksted i Esbjerg står vores dygtige mekanikere klar til at give dig god service og gennemført kvalitet i arbejdet. Skorstensgaard ønsker at være dit foretrukne værksted til Ford i Esbjerg.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi servicerer og reparerer op mod 100.000 biler hvert år.

Så når du kører din Ford ind på vores værksted i Esbjerg, så kan du være helt tryg. Flere af vores ansatte faktisk en baggrund fra de autoriserede værksteder.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. Ofte er vi op til 40 procent billigere samtidig med, at du får god service på vores værksteder.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Ford skal på værksted og find ud af, hvor meget du kan spare.

Få tilbud på reparation her

Matcher tyske værkstedspriser

Vores tyske værkstedspriser er naturligvis ikke bare et smart salgstrick, men rent faktisk noget, som vi garanterer.

Det betyder, at kommer du med et skriftligt tilbud fra et autoriseret værksted i Tyskland, så matcher vi det uden at tøve. Læs mere om det her.

Har du derimod fået et skriftligt tilbud fra det lokale, autoriserede Ford-værksted - indeholdende originale reservedele - så matcher vi ikke kun tilbuddet. Vi går 20% under. Det er det, som vi kalder for "20 % PrisPres" - og det er din garanti for tyske værkstedspriser.

Serviceeftersyn inkl. 100% fabriksgaranti

Når du får udført service ifølge fabrikkens foreskrifter hos Skorstensgaard i Esbjerg, så garanterer vi, at du bevarer din Ford fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi.

Vi sørger for, at dokumentationen er i orden ved at benytte Ford-fabrikkernes kontrolskemaer, så alt dokumenteres dermed grundigt.

Så skulle du mod forventning stå med en garantisag på din Ford, kan du nemt og hurtigt få fat i alt relevant dokumentation.

Serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter giver dig derudover en ekstra gratis fordel med Skorstensgaards mobilitetsservice.

Mobilitetsservicen er vores vejhjælp, der dækker i Danmark, og sørger for at din bil hurtigt kan fragtes til nærmeste Skorstensgaard værksted.

Online booking

Du kan både booke tid på værkstedet og få tilbud på reparation og service af din Ford online.

Denne løsning er åben hele døgnet, også udenfor almindelig åbningstid. Vi svarer på din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.

I vores normale åbningstid sidder vores dygtige værkfører klar til at besvare din henvendelse på mail eller telefon, så du her kan få den bedste og mest kompetente rådgivning til din Ford.

Book tid til service her