OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Ford værksted i Esbjerg

Ford er et af de bilmærker med den længste historie. Det er samtidig et mærke, som altid har været kendt for holdbarhed og at være en bil, som mange havde råd til.


Hos vores værksted i Esbjerg står vores dygtige mekanikere klar til at give dig den bedste service og en høj kvalitet i arbejdet. Skorstensgaard ønsker at være dit foretrukne værksted til Ford i Esbjerg.


Et frit værksted er lige så godt som et mærkeværksted

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde, og vi er mindst lige så gode som mærkeværkstedet.


Så når du kører din Ford ind på vores værksted i Esbjerg, så har mange af vores ansatte faktisk en baggrund fra de autoriserede værksteder.


Vi følger fabrikkernes tjekskemaer, bruger godkendte reservedele af original kvalitet samtidig med, at vi har mekanikere med specielle kompetencer indenfor Ford.


Derfor tør vi godt sige, at vi er ligeså gode som mærkeværkstedet - bare billigere.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Når du svinger din Ford ind til vores værksted i Esbjerg, er du sikret priser der er op til 40% billigere end det lokale, autoriserede Ford værksted.


Hos Skorstensgaard får du tyske værkstedspriser, og det betyder, at uanset hvilken reparation eller serviceeftersyn, du skal have udført på din Ford, så er vi billigere end mærkeværkstedet.


Vores tyske værkstedspriser er selvfølgelig ikke bare et smart salgstrick, men rent faktisk noget vi garanterer.


Det betyder, at kommer du med et skriftligt tilbud fra et autoriseret værksted i Tyskland, så matcher vi det uden at tøve.


Har du derimod fået et skriftligt tilbud fra det lokale, autoriserede Ford værksted - indeholdende originale reservedele - så matcher vi ikke kun tilbuddet. Vi går 20% under. Det er din garanti for tyske værkstedspriser.


Få tilbud på reparation her


Serviceeftersyn inkl. 100% fabriksgaranti

Når du får udført service ifølge fabrikkens foreskrifter hos Skorstensgaard i Esbjerg, så garanterer vi, at du bevarer din Ford fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi.


Vi sørger for, at dokumentationen er i orden ved at benytte Ford fabrikkernes kontrolskemaer, så alt dokumenteres dermed grundigt.


Så skulle du mod forventning stå med en garantisag på din Ford, kan du nemt og hurtigt få fat i alt relevant dokumentation.

Serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter giver dig derudover en ekstra gratis fordel med Skorstensgaards mobilitetsservice.


Mobilitetsservicen er vores vejhjælp, der dækker i Danmark, og sørger for at din bil hurtigt kan fragtes til nærmeste Skorstensgaard værksted.


Online booking

Du kan både booke tid på værkstedet og få tilbud på reparation og service af din Ford online.


Denne løsning er åben hele døgnet, også udenfor almindelig åbningstid. Vi svarer på din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.


I vores normale åbningstid sidder vores dygtige værkfører klar til at besvare din henvendelse på mail eller telefon, så du her kan få den bedste og mest kompetente rådgivning til din Ford.


Book tid til service her


Glemt adgangskode?