Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Kia i Esbjerg

Kia er en bil med en masse fordele. Det sydkoreanske bilmærke - der er fra samme koncern som Hyundai - har været en del af det danske bilmarked siden 1996.

Hos Skorstensgaard kan du nu få endnu flere fordele ved at få din Kia serviceret og repareret på vores autoværksted i Esbjerg.

Vi er ikke gift med et bestemt bilmærke

Når du svinger din Kia ind til service eller reparation på vores værksted i Esbjerg, så kan du være helt tryg - både hvad angår pris og kvalitet.

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder, der er fordelt rundt i hele landet. Og vi er ikke er gift med et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og i kraft af vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi på årsbasis servicerer og reparerer over 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til højere priser hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere i forhold til mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder en udsøgt service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Kia serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Kia fabriksgaranti - intet problem 

Kia er kendt for sin meget lange fabriksgaranti, der er "state of the art". Er din Kia stadig inden for garantiperioden, behøver du ikke frygte for at miste din fabriksgaranti.

Hos Skorstensgaard garanterer vi nemlig, at du bevarer fabriksgarantien 100% - ellers betaler vi!

Denne garanti kan vi stille, fordi vi udfører service helt i henhold til fabrikkens anvisninger.

Vi udfylder de samme tjekskemaer, og vi anvender primært godkendte ikke-originale reservedele, som vi giver 36 måneders garanti på. Det kan du læse meget mere om her.

Gratis vejhjælp til din Kia

Når du overholder din bils serviceeftersyn i henhold til fabrikkens anvisninger, så får du gratis vejhjælp mellem service.

Hos Skorstensgaard kalder vi det mobilitetsservice og det sikrer dig at din Kia hurtigt kan blive transporteret til et af vores værksteder, hvis der mod forventning skulle opstå driftsstop eller punktering.

Mobilitetsservicen dækker i hele Danmark.

Teknikere med opdateret viden

Vores dygtige teknikere deltager jævnligt i efteruddannelse og kurser.

Du er derfor sikret, at de altid har en opdateret viden om netop din bil.

Det gælder både, når det drejer sig om servicering, fejlfinding eller reparationer.

Book tid online døgnet rundt

Du kan altid booke tid eller bestille et tilbud online her på hjemmesiden.

Men vi sidder naturligvis også klar på telefon og mail til at besvare din henvendelse i vores åbningstid.

Book tid på værksted til din Kia