Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Opel service og reparation til tyske værkstedspriser i Esbjerg


Hos Skorstensgaard i Esbjerg udfører vi Opel service og reparation til tyske værkstedspriser. Vi har et stort kendskab til Opel og mærkets lange historie. Mærket er synonym med holdbarhed og pålidelig, samt god komfort. For at din Opel kan blive ved med at være holdbar og pålidelig, er det vigtigt at overholde bilens serviceplan, uanset hvor ny eller gammel den er. På værkstedet i Esbjerg har vi mekanikere, der har en særlig viden om Opel og derfor kan løse selv de mest krævende reparationer hurtigt og præcist.


Spar 20-40% med tyske værkstedspriser ved service og reparation


Når du drejer ind til vores værksted i Esbjerg, besøger du et frit værksted, der er 20-40% billigere end det autoriserede Opel værksted. Så uanset om du skal have lavet service eller anden reparation af din Opel, så sparer du mindst 20% på hele regningen. Samtidig er vores stempel i servicebogen mindst lige så godt som mærkeværkstedets. Vi bruger nemlig de samme tjekskemaer og vores mekanikere videreuddannes løbende i alt fra teknik til diagnoseudstyr, så de altid er opdateret på den nyeste viden.


Har du en nyere Opel med fabriksgaranti?


Det er ikke et problem, for hos Skorstensgaard bevarer du fabriksgarantien 100% ellers betaler vi, så du kan trygt køre din Opel til service hos vores værksted i Esbjerg. Vi bruger fabrikkernes tjekskemaer og udfylder disse ifølge forskrifterne. Så skulle der mod forventning opstå en garantisag, så har vi dokumentationen klar til dig. Overholder du bilens service plan og afviser importøren en garantisag på grund af noget vi har lavet, så betaler og udfører vi reparationen. 


Mobilitetsservice og andre fordele


Hos Skorstensgaard tilbyder vi gratis mobilitetsservice og mange andre kundefordele. Med gratis mobilitetsservice kan du nemt og hurtigt få din Opel kørt til et af vores værksteder. Servicen gælder når du får udført service ifølge fabrikkens forskrifter og gælder indtil næste service. 

Vores øvrige kundefordele kan du læse meget mere om her på hjemmesiden, som blandt andet omfatter 15% pensionistrabat, servicekort med kredit, ekspres service og meget mere.


Vil du have en pris?


Ønsker du en pris på en bestemt reparation, så kan du benytte knappen øverst på denne side til at bestille et uforpligtende tilbud online. Denne mulighed kan du bruge hele døgnet. Vi svarer indenfor 48 timer.

Du er også velkommen til at ringe eller sende os en mail i vores åbningstid, så sidder vores faguddannede værkfører klar til at hjælpe dig.