OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Renault i Esbjerg

Når du drejer din Renault ind til service eller reparation på værkstedet i Esbjerg, så besøger du et frit værksted der sætter en ære i at gøre mere end forventet.


Selv om vores afdeling i Esbjerg er ny, så har vi samlet mange års erfaringer på værkstedet, for at kunne leve op til vores høje kvalitetskrav.


Service og reparation så godt som på mærkeværkstedet

Hos Skorstensgaard har vi høje krav til den kvalitet og den service vi leverer til vores kunder.


Derfor kan du være sikker på at, når din Renault skal serviceres eller repareres, mødes den af kompetente og dygtige medarbejdere, der kender til Renault og kan løse selv de mest komplicerede opgaver på din bil.


Vores Renault mekanikere skal selvfølgelig kunne servicere og reparere såvel nye som gamle Renault modeller, så derfor sendes de løbende på videreuddannelse og kurser, så de altid er rustet til enhver opgave på din Renault.


Derfor tør vi godt at sige at vores værksted i Esbjerg er lige så gode som mærkeværkstedet, bare billigere.


100% fabriksgaranti - ellers betaler vi

Når du får udført service i henhold til fabrikkens forskrifter på vores værksted i Esbjerg, så garanterer vi at du bevarer din Renault fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi.


Det betyder at hvis importøren afviser en evt. garantisag på din nyere Renault, på grund af noget arbejde vi har lavet på bilen, så klarer vi reparationen uden beregning for dig.


Få servicetilbud på din Renault

Gratis fordele til tyske værkstedspriser

Du får en masse gratis fordele når du får repareret din Renault til tyske værkstedspriser.


For ikke nok med at vores tyske værkstedspriser garanterer at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet, så har du også mulighed for benytte et servicekort med kredit, expressservice og mobilitetsservice.


Skorstensgaards vejhjælp hedder mobilitetsservice

Selvom du overholder din Renault serviceplan, kan der stadig opstå situationer, hvor du får brug for at få bilen transporteret til et værksted.


Når du får udført din Renault fabriksservice hos os, får du helt gratis mobilitetsservice oveni.


Det er Skorstensgaards svar på vejhjælp og vores mobilitetsservice dækker i hele Danmark og er inkluderer selvfølgelig en gratis lånebil, hvis din bil må overnatte på værkstedet.


Book tid online

Du kan nemt og enkelt booke en tid på værkstedet online til reparation eller service af din Renault.


Du kan blot klikke på knappen over denne tekst, så bliver du hurtigt guidet igennem processen og vi besvarer din forespørgsel indenfor 48 timer.


Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, så besvarer vores dygtige værkfører din henvendelse indenfor normal åbningstid.


Book tid til din Renault her


Glemt adgangskode?