Frit værksted til din BMW i Esbjerg

Fortæller din BMW dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Stenhuggervej 11 i Esbjerg og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din BMW fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din BMW skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra BMW værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Esbjerg ? og så er det dig som BMW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din BMW

BMW bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Esbjerg er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med BMW eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Esbjerg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter BMW fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Esbjerg, så foregår det nøjagtig efter BMW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din BMWs servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit BMW værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din BMW.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

BMW bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din BMW, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte bilen skal til service (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til BMW er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Esbjerg har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive BMW modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også BMW.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din BMW har behov for, så vi kan servicere din BMW nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på Skorstensgaard værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der udføres på din BMW er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker reparerer bil på værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bevar fabriksgaranti på din BMW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Esbjerg giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din BMW uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Esbjerg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Esbjerg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Stenhuggervej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Esbjerg facade