Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Citroën i Esbjerg

Citroën er et gammelt bilmærke med en lang historie og kæmpe udvikling.

Citroën er en bil der er pålidelig og driftsikker med en stor grad af komfort.

For at pålideligheden varer ved, er det vigtigt at overholde serviceplanen og sørge for vedligeholdelse af bilen gennem eventuelle reparationer.

Hos Skorstensgaards værksted i Esbjerg har vi et indgående kendskab til mærket og har kompetente mekanikere, der løbende opdateres på de nyeste teknikker og udviklinger indenfor mærket.

Dermed kan mekanikeren hurtigt og præcist reparere og servicere din bil, efter alle foreskrifter.

Vi matcher tyske værkstedspriser

Skorstensgaard i Esbjerg er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi over 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere end det autoriserede Citroën-værksted - og samtidig er du sikret kvalitet samt en udsøgt service. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard.

Få et tilbud fra os, hvis din Citroën trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Fabriksgarantien bevares på Citroën

Har du en nyere Citroën med fabriksgaranti, så behøver du ikke tøve med at spare penge på bilens service.

Vi garanterer nemlig at du bevarer fabriksgarantien 100% - ellers betaler vi.

Denne garanti giver vi til vores kunder som overholder bilens serviceplan og reparation i henhold til fabrikkens forskrifter og vi dokumenterer selvfølgelig alt vores arbejde.

Vi bruger fabrikkens kontrolskemaer og følger fabrikkens anvisninger, således at dokumentationen i tilfælde af en garantisag er fyldestgørende.

Kom gratis videre ved driftsstop

Når du overholder dine service efter fabrikkens anvisninger hos Skorstensgaard i Esbjerg, så giver vi dig gratis mobilitetsservice, der sikre dig at du gratis kan få fragtet din Citroën til et af vores værksteder, eksempelvis ved driftsstop eller hærværk.

Vi dækker hele Danmark og der er selvfølgelig inkluderet en gratis lånebil, hvis din bil må blive på værkstedet.

Bestil tid online

Bestil tid og få tilbud online 24 timer i døgnet året rundt.

Brug blot knapperne øverst på denne side.

Vi besvarer din forespørgsel inden for 48 timer.

Du kan også ringe eller sende os en mail, så vil vores dygtige værkfører besvare din henvendelse i vores normale åbningstid.

Book tid til din Citroën