Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Hyundai i Esbjerg

Sydkoreanske Hyundai er et bilmærke, der har været på det danske marked siden 1992 - og som især siden årtusindskiftet har været særdeles populær på de hjemlige breddegrader. På vores værksted i Esbjerg står vi klar til at hjælpe dig med service af din Hyundai.

Vores dygtige mekanikere er veluddannede og effektive, så du kan trygt lade os servicere din bil hos Skorstensgaard i Esbjerg.

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er en kæde af friværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Vi har - gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr - opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi reparerer og servicerer op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vores værksted i Esbjerg tilbyder altid service og reparation af Hyundai i god kvalitet - så der er faktisk ikke noget argument for at bruge Skorstensgaard frem for det autoriserede Hyundai-værksted.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op mod 40% billigere samtidig med, at du får god service på vores værksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når bilen på værksted og se, hvad du kan spare.

Hyundai nyvognsgaranti bevares hos Skorstensgaard

Er din Hyundai stadig dækket af fabriksgarantien, så kan du sagtens benytte dig af vores værksted.

Vi udfører både service og reparationer efter fabrikkens anvisninger, og derfor beholder du selvfølgelig din garanti hos os.

Vi udfylder de påkrævede checkskemaer og følger altid de angivne procedurer.

Derfor tør vi godt garantere, at du bevarer fabriksgarantien 100% - ellers betaler vi!

Autoværksted i Esbjerg med mange fordele

Ud over, at vores autoværksted i Esbjerg er skarpe på prisen og yder en god service, så tilbyder vi også mange fordele til dig som kunde.

Når du overholder service i henhold til Hyundais serviceplan, så giver vi dig eksempelvis gratis vejhjælp i hele Danmark.

Vi kalder det mobilitetsservice, og det sikrer dig hjælp ved blandt andet driftsstop og punktering.

Når du er kunde hos os, tilbyder vi også op til 60 dages kredit med et servicekort, pensionistrabat til dig over 65 år samt mange flere fordele.

Book tid online når det passer dig

Du kan booke tid og bestille et tilbud online, lige når det passer dig, vi svarer indenfor 48 timer.

Er du tvivl om noget eller har du spørgsmål omkring din Hyundai, står vi altid klar til at rådgive ud fra mange års erfaring og viden.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Book tid på værkstedet til din Hyundai