Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Seat i Esbjerg

Seat er en bil med den samme innovative udvikling, som de øvrige bilmærker under Volkswagen-gruppen. Mærket er oprindeligt spansk, og det er da også her, at en stor del af produktionen stadig pågår.

Denne udvikling har indtil nu skabt højtydende, sjove og driftsikre biler, som samtidig er yderst komfortable.

Seat kræver ligesom alle andre biler vedligeholdelse og service for at bevar driftsikkerheden og sin gensalgsværdi bedst muligt.

Skorstensgaard i Esbjerg tilbyder reparation og service af Seat til tyske værkstedspriser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et alt for højt prisniveau.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis din Seat skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Seat

Frit serviceværksted til Seat

Skorstensgaard i Esbjerg er et frit værksted, som kan lave alle typer af reparation og service på din Seat, uanset model eller årgang.

Vores dygtige teknikere står altid klar med opdateret viden om både teknologiske og mekaniske innovationer.

Denne viden søger vi hele tiden at holde opdateret ved hjælp af kurser og videreuddannelse, som vores teknikere løbende skal deltage i.

Hos Skorstensgaard bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele, som vi giver 3 års garanti på. Det kan du læse mere om her.

Derfor kan du være helt tryg ved kvaliteten og behøver ikke frygte, at du går på kompromis, når du vælger Skorstensgaards frie værksted til din Seats vedligeholdelse og service.

Tyske værkstedspriser ved service og reparation

Uanset hvilken reparation eller service din Seat skal have udført, så er vi op til 40% billigere end det lokale mærkeværksted.

Samtidig er vores stempel i servicebogen fuldt ud gyldigt.

100% fabriksgaranti - ellers betaler vi

Når du drejer din nye Seat ind til service hos Skorstensgaard i Esbjerg, så garanterer vi at du bevarer din fabriksgaranti - ellers betaler vi.

Så længe du overholder bilens serviceplan ifølge fabrikkens foreskrifter, så er du sikret garanti.

Vi følger nemlig fabrikkens tjekskemaer, og udfylder alt den påkrævede dokumentation, så det er nemt for Seat importøren at følge, hvad der er lavet på bilen.

Book tid og få tilbud online

Uanset om du ønsker en tid på værkstedet eller at få et tilbud på en reparation af din Seat, så kan du klare det hele her på hjemmesiden, via knapperne oven over denne tekst.

Du kan bruge vores online tjeneste 24 timer i døgnet og vi svarer indenfor 48 timer.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte i vores åbningstid, hvor du kan få svar og rådgivning med det samme.

Book værkstedstid til din SEAT