OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Seat i Esbjerg

Seat er en bil med den samme innovative udvikling, som de øvrige bilmærker under Volkswagen.


Denne udvikling har indtil nu skabt højtydende, sjove og driftsikre biler, som samtidig er yderst komfortable.


Seat kræver ligesom alle andre biler vedligeholdelse og service for at bevar driftsikkerheden og sin gensalgsværdi bedst muligt.


Skorstensgaard i Esbjerg tilbyder reparation og service af Seat til tyske værkstedspriser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Frit serviceværksted til Seat

Skorstensgaard i Esbjerg er et frit værksted, som kan lave alle typer af reparation og service på din Seat, uanset model eller årgang.


Vores dygtige teknikere står altid klar med opdateret viden om både teknologiske og mekaniske innovationer.


Denne viden søger vi hele tiden at holde opdateret ved hjælp af kurser og videreuddannelse, som vores teknikere løbende skal deltage i.


Hos Skorstensgaard bruger vi kun godkendte reservedele af original kvalitet og giver selvfølgelig 3 års garanti på udskiftede dele.


Derfor kan du være helt tryg ved kvaliteten og behøver ikke frygte at du går på kompromis, når du vælger Skorstensgaards frie værksted til din Seats vedligeholdelse og service.


Få tilbud på SEAT service

Tyske værkstedspriser ved service og reparation

Uanset hvilken reparation eller service din Seat skal have udført, så er vi op til 40% billigere end det lokale mærkeværksted.


Samtidig er vores stempel i servicebogen lige så godkendt som det autoriserede Seat værksted.


100% fabriksgaranti - ellers betaler vi

Når du drejer din nye Seat ind til service hos Skorstensgaard i Esbjerg, så garanterer vi at du bevarer din fabriksgaranti - ellers betaler vi.


Så længe du overholder bilens serviceplan ifølge fabrikkens foreskrifter, så er du sikret garanti.


Vi følger nemlig fabrikkens tjekskemaer, og udfylder alt den påkrævede dokumentation, så det er nemt for Seat importøren at følge, hvad der er lavet på bilen.


Book tid og få tilbud online

Uanset om du ønsker en tid på værkstedet eller at få et tilbud på en reparation af din Seat, så kan du klare det hele her på hjemmesiden, via knapperne oven over denne tekst.


Du kan bruge vores online tjeneste 24 timer i døgnet og vi svarer indenfor 48 timer.


Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte i vores åbningstid, hvor du kan få svar og rådgivning med det samme.


Book værkstedstid til din SEAT


Glemt adgangskode?