Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Skoda i Esbjerg

Skorstensgaards autoværksted i Esbjerg, står klar til at hjælpe dig i alle aspekter omkring din Skoda. Skoda har gennem flere årtier været en del af Volkswagen-koncernen, hvilket smitter af på både kvalitet, udseende og ydeevne.

Når din bil skal serviceres eller repareres, kan du nu spare penge på værkstedsregningen og stadig få arbejdet udført i korrekt og effektivt.

Det er nemlig vigtigt, at værkstedet ved, hvad de laver, når der skal repareres på din Skoda - og det gør vi hos Skorstensgaard.

Bilmærket var tidligere - især tilbage i 1980'erne og 1990'erne - kendt som dårlig og østeuropæisk kvalitet, men i de seneste mange år, er mærket virkelig blevet et kvalitetsmærke med en god pålidelighed.

Det stiller krav til vores mekanikere, som altid gerne vil gøre mere end forventet, hvad end det er service eller reparation.

Få gratis tilbud til din Skoda

Spar op til 40% på værkstedsregningen hos Skorstensgaard Esbjerg

Skorstensgaard er en kæde af friværksteder fordelt rundt i hele Danmark, der ikke er bundet op på et bestemt bilmærke.

Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi servicerer og reparerer op mod 100.000 biler hvert år.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted.

Ofte er vi op til 40 procent billigere samtidig med, at du får god service på vores værksteder.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når bilen skal serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.

Skorstensgaard er et rigtig godt valg som værksted

Skorstensgaard følger og udfylder fabrikkens tjekskemaer, og vores dygtige mekanikere har et dybdegående kendskab til Skoda og sendes løbende på kurser og videreuddannelse for at være opdateret på ny teknologi.

Derfor er et stempel fra Skorstensgaard fuldt ud dækkende og gyldigt. Forskellen er bare, at du hos os med de tyske værkstedspriser kan spare op til 40% på værkstedsregningen.

Vores tyske værkstedspriser opnås ved konstante effektiviseringer og gennemgang af arbejdsgangene, så det er ikke kvaliteten i vores arbejde eller reservedelene der er sparet på.

Vi bruger primært godkendte ikke-originale reservedele og det er en af grundene til, at vi kan garantere at du beholder din fabriksgaranti. Det kan du læse meget mere om her.

100% fabriksgaranti - ellers betaler vi

På værkstedet i Esbjerg står vi 100% inde for det arbejde vi laver.

Derfor garanterer vi at du bevarer din Skoda fabriksgaranti 100%, når du får lavet service ifølge fabrikkens forskrifter, ellers betaler vi.

Så skulle du mod forventning få afvist en garantisag fra bilimportøren, på grund af service eller reparation vi har lavet på din Skoda, så kan du henvende dig på et af Skorstensgaards værksteder og få udbedret garantisagen.

Gratis mobilitetsservice

Når du er Skoda kunde hos vores Esbjerg afdeling, så får du sammen med dit serviceeftersyn også gratis vejhjælp. Hos Skorstensgaard kalder vi det Mobilitetsservice og du får det helt uden beregning.

Servicen dækker i hele Danmark og sørger for at du kan få din Skoda kørt til et af vores værksteder, ved f.eks. driftsstop eller punktering.

Der er naturligvis inkluderet en gratis lånebil, så du kan komme videre, selvom din Skoda må blive på værkstedet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ved hjælp af knapperne på denne side, kan du nemt få et tilbud eller bestille en tid på værkstedet online.

Vi besvarer din forespørgsel indenfor 48 timer.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe i vores åbningstid, så sidder vores professionelle faguddannede værkfører klar til at hjælpe dig.

Book værkstedstid til din Skoda