Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Bliv partner i en virksomhed der vil fremad

Uanset om man er kunde, medarbejder eller virksomhedsejer, er Skorstensgaard et godt koncept. Det er noget man oplever i hverdagen og ofte er vi blevet spurgt om det er muligt at få sin egen Skorstensgaard afdeling. 


Skorstensgaard vil gerne være en landsdækkende værkstedskæde og derfor har vi igennem længere tid fået udarbejdet en struktur, der kan levere vækst og udvikling, og samtidig holde kontinuerlig fokus på alt det der skaber succes hos Skorstensgaard. 

Partner Franchise Konceptet

Som ny Partner hos Skorstensgaard, får du alle fordelene ved at være selvstændig, samtidig med du får et gennemprøvet og veldefineret koncept at drive forretning ud fra. 

Vi driver vores værksteder efter franchiseprincippet, hvor navnet partner franchisetager passer godt ind da det er en blanding af franchise og partnerskab.   

Konceptet er velbeskrevet og der er tænkt på såvel træning af partneren/franchisetageren og dennes medarbejdere, samt efterfølgende løbende support, for optimering af partner/franchisetagers virksomhed. 

Partner franchise-konceptet skal sikre den bedste kunde oplevelse til den bedste pris på markedet, hver gang, uanset hvilket Skorstensgaard værksted man benytter.

Partnerskabet

Som partner indgår du et fælleseje med Skorstensgaard Danmark i et Skorstensgaard koncept værksted. Vi sørger for at konceptet bliver implementeret i en ny afdeling, hvor Skorstensgaard i samarbejde med vores partner, etablerer et nyt værksted fra bunden af. Du får, som partner, adgang til vores unikke systemer og drift metoder, samt kommer under vores komplette opsætning og marketing. 

Du er stadig selvstændig erhvervsdrivende, men står ikke alene med de svære beslutninger. Med et partnerskab er du ikke alene, men står for den daglige drift og vedligehold af afdelingen. 

Skorstensgaard Danmark fungerer her som samarbejdspartner og giver dig friheden til at drive værkstedet med dit eget præg.

Skorstensgaard sidder ligeledes med ved beslutningsbordet, når der skal tages beslutninger.

Størst mulig succes gennem træning og support

Vi har gjort alt, vi kan for, at sikre den størst mulige succes, gennem et stærkt trænings- og udviklingsprogram, og et solidt supportprogram, med en række effektive supportværktøjer. Du kommer igennem og får adgang til hele programmet, som partner i Skorstensgaard.

Vi har gennem mange år samlet erfaringer og fundet frem til den adfærd, vi véd er succesgivende for alle parter. 

Partnerskabsmodellerne skal således være medvirkende til at sikre udvikling og fortsat gode oplevelser med Skorstensgaard, gennem en ensartet oplevelse for både kunder, medarbejdere og virksomhedsejere. 


Højere succes rate end andre!

Med partner franchise opnår man en langt højere succesrate blandt selvstændige erhvervsdrivende, end hvad der normalt er gældende for selvstændige virksomhedsformer. Til dels fordi at man har et sikkerhedsnet i form af franchisegiver, her Skorstensgaard, som bakker din forretning op med sparring, viden og gennemprøvede metoder indenfor professionel virksomhedsdrift. Du står aldrig alene, men har specialist viden lige ved hånden, samt andre partnere at rådføre dig med. 


Administration & Markedsføring

Igennem Skorstensgaard rapporteringssystemer sikrer vi, at du får optimale forudsætninger for, at levere den bedste service til vores kunder, samt at skabe en rentabel forretning. Skorstensgaard varetager den administrative del og langt den største del af det markedsføringsmæssige ud fra dine egne ønsker og det lokale behov. Vi sætter en lang række KPI’er og kundetilfredsheds målinger for at sikre en høj standard.

Ansøgning og godkendelse

For at blive partner i Skorstensgaard, skal man igennem en ansøgnings-, trænings- og udviklings proces. Vi vil nemlig være sikre på, at vi får de rigtige partnere eller franchisetagere ind. Hvis ikke vi er grundige i vores udvælgelses proces, kan det få negative følger, ikke bare for din forretning, men for hele Skorstensgaard. Ligeledes skal vi også være den rigtige mulighed for dig og gennem denne udvælgelsesproces lærer vi hinanden bedre at kende, før vi træffer den endelige beslutning.


Send din ansøgning til 


Anders Skorstensgaard 

CEO 

Mail.: AS@skorstensgaard.dk

tlf.:    +45 3080 8756

Vi glæder os til at høre fra dig 

Tommy Nordahn - Partner i Vejle

”Jeg har i hverdagen en fornemmelse af, at jeg har mit eget værksted som jeg kan sætte mit eget præg på. Der er frihed under ansvar - så længe jeg har styr på butikken, så passer vi os selv.

Skorstensgaard er gode til at skabe

kundehenvendelser, så jeg kan fokusere på driften som jeg brænder for og er god til.”


Partner fra 1. September 2016

Mikkel Larsen - Partner i Esbjerg

”Der er ALTID en rigtig god stemning i

vores afdeling. Vi samarbejder virkeligt godt og det giver os en meget effektiv

arbejdsgang. Det gode humør smitter af på vores kunder. Vi er meget alsidige og har en bred viden mellem os som gør at vi kan håndtere alle opgaver.”


Partner fra 1. Marts 2017