Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Car Service i Danmark

Hos Skorstensgaard er vi ikke bange for at lade os inspirere af andre, der har succes. Vi har hentet inspiration i tyskernes lave priser, som er blevet grundstenen i vores koncept. Men hvad du måske ikke ved er, at vi også har hentet inspiration fra USA. Vi er imponeret over amerikanernes store armbevægelser, mangel på jantelov og viljen til at gå langt for kundernes tilfredshed. I USA vil de være de bedste, og det vil vi også hos Skorstensgaard! 


Derfor tilbyder vi car service i amerikansk stil: service i højeste kvalitet med garanti for god kundeservice. Vil du have car service til tyske priser i Danmark, så book tid til service eller reparation hos os!


Service på moderne værksteder

Skorstensgaard har store og moderne værksteder beliggende flere steder rundt om i landet. Vi bestræber os på at placere værkstederne centralt i forhold til større byer og indfaldsveje. Vi bruger altid det mest moderne udstyr, når vi yder service eller laver en reparation på din bil.


Bosch dele og Bosch udstyr til service

Vi bruger altid kun originale reservedele fra Bosch, når vi udfører service eller reparation på din bil. Vi er desuden førende inden for brugen af diagnoseudstyr og bruger altid det nyeste udstyr fra Bosch, når vi tjekker din bil igennem.


Car service til alle biler og alle årgange

Vi servicerer alle biler uanset bilmærke og årgang på vores værksteder - med undtagelse af el- og hybridbiler. Du kan derfor sagtens booke en tid til din bil hos os, uanset om du ejer en Audi eller Skoda. 


Book tid hos Skorstensgaard og få car service i Danmark til tyske værkstedspriser!

Glemt adgangskode?