Høj kvalitet til en skarp pris

Op til 40% billigere end de danske mærkeværksteder er et af vores vigtigste løfter hos Skorstensgaard. Er det noget vi kan bevise? Ja, selvfølgelig. En undersøgelse fra 2020 med flere end 500 prissammenligninger viser, at Skorstensgaard er billigere på følgende punkter.

  • I gennemsnit er Skorstensgaard 36% billigere.
  • I 25% tilfælde er besparelsen over 41%.
  • Timeprisen er i gennemsnit 40% lavere.
  • Besparelsen på reservedele er på hele 30%.

Prissammenligning er foretaget af uvildig tredjepart og efterfølgende tjekket af revisionsfirmaet BDO.

Læs mere og find dokumentationen på undersøgelsen her.

Kundetilfredshed

Intern kvalitetschef 

Vores interne kvalitetschef, Michael Dahl, har ansvaret for koncernens kvalitet og kundehenvendelser herom. Kvalitet er vigtig for os, derfor har vi igangsat flere interne tiltag der understøtter og udbygger vores kvalitet. 

Læs mere

Så tilfredse er vores kunder

Vi modtager over 1000 besvarelser om måneden - og et af spørgsmålene går på: "hvor tilfreds er du med kvaliteten af det udførte arbejde?". Et andet går på: "Vil du anbefale os til andre?"

I begge tilfælde får Skorstensgaard en rating på 9 ud af 10.

Læs mere

 
Kundetilfredshed
Mekaniker gennemgår bil på værksted

Hver 2. Skorstensgaard mekaniker kommer fra et mærkeværksted

Hvordan kan vi kende alle bilmærker? Det kan vi, fordi vi i kraft af at være en landsdækkende værkstedskæde har samlet mere end 150 mekanikere under samme koncept, som kan dele deres viden og erfaring på tværs af teams og afdelinger.

Læs mere

Vinder af Årets Værkstedspris 2016, 2017 & 2018

I 3 år i træk har Skorstensgaard vundet prisen som Årets Værksted til Auto Awards. Det er aldrig før sket i netop den kategori, som er blandt de absolut mest eftertragtede - og det fortæller en hel del om, at Skorstensgaard-kæden skiller sig ud i mængden.

Læs mere

 

Auto Award Priser for Årets Værksted
3 års garanti på reservedele emblem

3 års garanti på reservedele

Vi tilbyder tre års garanti på reservedele - og benytter kun godkendte kvalitets reservedele fra anerkendte leverandører, derfor har vi ingen problemer med at give 3 års garanti.

Læs mere

 

5 års garanti på skadereparation

Hos Skorstensgaard tilbyder vi en af Danmarks længste garantier på skadereparation. Kvaliteten på vores skadereparationer er nemlig så god, at vi sagtens kan love 5 års garanti på reparationen.

Læs mere

5 års garanti på skadereparationer emblem
100 procent fabriksgaranti stempel

100% fabriksgaranti - ellers betaler vi

Med et Service efter Bogen beholder du fabriksgarantien hos Skorstensgaard. Skulle det ske, at en garanti sag afvises pga. en reparation vi har udført, ja så sørger vi for at reparationen udbedres på vores værkstede, uden beregning for dig.

Læs mere