100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Professionel kunderådgivning

Alle værkførere hos Skorstensgaard har en mekaniker baggrund og er derfor specialister i at rådgive dig om autoservice og reparation. Når en værkfører starter hos os, gennemgår han altid en seks uger lang lederuddannelse. Denne kombination af autoteknisk indsigt og forståelse af ledelse og kommunikation giver os et særligt højt niveau af kunderådgivning.

I samarbejde med de tekniske skoler, gennemgår vores mekanikere og teknikere løbende veldefinerede og højt specialiserede kurser flere gange om året. Sådan at alle er opdateret med udviklingen indenfor den nyeste teknologi, avanceret måleteknik, fejlfinding osv.

 

Michael Kjær

Afdelingschef


Tlf.: +45 2210 8388

Mail: mk@skorstensgaard.dk


Michael har været afdelingschef på værkstedet i Kolding siden 2017 - og har været en del af Skorstensgaard-familien siden 2012.


Michael indledte sin Skorstensgaard-karriere på værkstedet i Fredericia, hvor han efter få måneder blev afdelingschef.


Han er udlært mekaniker og har tidligere været ansat på flere mærkeværksteder.

Henrik Beck

Indskriver


Tlf.: +45 7216 1753

Mail: heb@skorstensgaard.dk


Henrik har været værkfører på værkstedet i Kolding siden 2014 og finder det særligt spændende at være med til at skabe en så forrygende vækst for Skorstensgaard. Henrik har altid et stort smil klar til kunderne, som han tager imod, servicerer, rådgiver, og booker tid til på værkstedet.


”Det er dejligt med al den positive respons fra kunderne, det betyder jo at man gør et godt stykke arbejde hver dag”


Mathias Møller

Værkfører


Tlf.: 72161754

Mail: mm@skorstensgaard.dk


Mathias blev uddannet mekaniker i 2016 og har efterfølgende videreuddannet sig til autoteknolog. Siden blev han værkfører i Fredericia efter en veloverstået eksamen og er i dag ansat som værkfører i Kolding.


Du kan komme ud for at møde Mathias i andre af vores afdelinger, da han af og til lånes ud.


Mathias sætter en ære i at give kunden den bedste service og rådgivning omkring deres biler og kan trække på sin store viden omkring biler.