Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Professionel kunderådgivning

Alle værkførere hos Skorstensgaard har en mekaniker baggrund og er derfor specialister i at rådgive dig om autoservice og reparation. Når en værkfører starter hos os, gennemgår han altid en seks uger lang lederuddannelse. Denne kombination af autoteknisk indsigt og forståelse af ledelse og kommunikation giver os et særligt højt niveau af kunderådgivning.

I samarbejde med Bosch Autodivision, gennemgår vores mekanikere og teknikere løbende veldefinerede og højt specialiserede kurser flere gange om året. Sådan at alle er opdateret med udviklingen indenfor den nyeste teknologi, avanceret måleteknik, fejlfinding osv.

Læs mere om uddannelsen på Syddansk Erhvervsskole.

Michael Kjær

Afdelingsleder


Tlf.: +45 7216 1753

Mail: mk@skorstensgaard.dk


Michael har været afdelingsleder hos Skorstensgaard siden 2012. Kundemodtagelse, bookinger og tilbud er hans fornemmeste opgave. Og så sørger han for at arbejdet glider på værkstedet i Kolding, følger op på deadlines, planlægger driften og sørger for at holde de budgetterede tal.


”Jeg valgte Skorstensgaard som arbejdsplads fordi jeg altid har hørt godt om dem gennem venner og bekendte og kunne godt tænke mig at være en del af den rivende udvikling der er her”


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Hurtig, effektiv og ”gør mere end forventet”


Yndlingsbeskæftigelse:

Alt indenfor biler, mekanik og RC, og så også min familie naturligvis.


Drømmebil:

McLaren


Henrik Beck

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1753

Mail: heb@skorstensgaard.dk


Henrik har været værkfører på værkstedet i Kolding siden 2014 og finder det særligt spændende at være med til at skabe en så forrygende vækst for Skorstensgaard. Henrik har altid et stort smil klar til kunderne, som han tager imod, servicerer, rådgiver, og booker tid til på værkstedet.


”Det er dejligt med al den positive respons fra kunderne, det betyder jo at man gør et godt stykke arbejde hver dag”Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Kvalitet, Billig, ”Gør MERE end andre”


Yndlingsbeskæftigelse:

Kundeservice


Drømmebil:

En der er betalt og aldrig skal på værkstedet :)


Abidin Bajra

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1753

Mail: abi@skorstensgaard.dk


Abidin startede som lærling hos Skorstensgaard i Fredericia i 2011, men efter en uge blev han tilbudt en fast læreplads i Kolding. Da læretiden var overstået blev han ansat som mekaniker og videreuddannede sig til diagnosetekniker.


Abidin har indtil nu arbejdet som diagnosetekniker i Kolding afdelingen, men da muligheden bød sig slog han til og rykkede ind bag skranken som værkfører og har nu ansvaret for at holde styr på de øvrige mekanikere på værkstedet.


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

God kundeservice, effektive og ansvarsbevidste


Yndlingsbeskæftigelse:

Familien, Fritiden med vennerne og lystfiskeri i weekenden.


Drømmebil:

BMW E60 M5


Kolding holdet


Hvor mange er vi:

25

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

2

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

7

Lærlinge:

4

Arbejdsmænd:

1

Administration:

10


Glemt adgangskode?