Skorstensgaard Køge facade

Der er god grund til at trille en tur forbi Ørnevej 4 lørdag den 25. januar - for her slår det lokale Skorstensgaard-værksted portene op til et helt særligt åbent hus-arrangement

Der er travlt hos Skorstensgaard i Køge, men det er nu ikke kun derfor, at afdelingschef Mads Bendtsen har valgt at holde lørdags-åbent på værkstedet.- Vi vil gerne give de lokale bilejere mulighed for at få en fornemmelse af, hvad det er, som vi kan her hos Skorstensgaard. Så vi inviterer til åbent værksted lørdag den 25. januar, fortæller Mads Bendtsen, der det seneste halve år har stået i spidsen for værkstedet.

Der vil være åbent fra klokken 10 til 16, og der kommer til at være fuld gang i samtlige lifte på det store værksted.- Som en helt særlig feature, så har vi valgt at give 25 procent rabat på de reparationer og opgaver, der bliver booket denne lørdag. Så vi må nok regne med, at der bliver lidt ventetid ind imellem - men så har vi til gengæld sørget for, at der er både er lidt vådt og tørt til vores gæster, forklarer afdelingschefen.

 

Der er også lidt til ganen

Arbejdet skal ikke udføres lørdag, for at kunden kan opnå de 25 procent i besparelse - men ved man, at man eksempelvis skal have lavet service i februar eksempelvis, så triller man bare ind forbi værkstedet på lørdag og booker en tid til februar.

Skorstensgaard kan håndtere samtlige bilmærker og modeltyper - og koncernens mantra med tyske værkstedspriser har været med til at gøre bilejerne i Køge opmærksom på Skorstensgaard indtog i området.- Men derfor kan der jo stadig godt være nogle, der ikke har haft mulighed for at besøge os. Det kan de så gøre lørdag den 25. januar, hvor vi satser på fuldt hus hele dagen, fortæller Mads Bendtsen.

Ud over lidt til ganen er der også sørget for lidt forskelligt merchandise. De 25 procents rabat kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.