Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Det er ikke nemt at lave et hattrick ved Auto Awards, men det er faktisk det vi har gjort ved at vinde Årets Værksted 2018, da vi også vandt prisen i 2016 og 2017.

Derfor skal der lyde en stor tak til alle vores fantastiske kunder, der har brugt tid på at stemme på os.

Vi er meget glade, stolte og ikke mindst ydmyge over at blive tildelt prisen som Årets Værksted i 2018 ved det store Auto Awards show i København.

Valgt af både kunder & en meget kompetent jury

At vinde en pris ved Auto Awards er ikke noget, man bare lige gør, da mange faktorer skal gå op i den berømte højere enhed.

Juryen bestod denne gang af bl.a. direktører fra henholdsvis Dansk Bilbrancheråd, Biltorvet og Eurogarant Danmark, samt den adm. direktør i Autobranchen Danmark.

Stemmer fra kunder betyder en hel masse, og derfor er vi meget glade for alle kundestemmer.

Dem havde vi aldrig fået, hvis ikke vores arbejde var fuld af kvalitet og til den rette pris.

Denne anerkendelse fra både kunder og bilbranchen er særdeles værdsat, og arbejdet er allerede godt i gang med henblik på at vinde Årets værksted 2019 ved næste års Auto Awards!

Samtidig skal der lyde et stort tillykke til de øvrige Auto Awards vindere fra Skorstensgaard.

Konceptet med store besparelser fortsætter

I aften fejrer vi, at vi vandt prisen, men i morgen finder du os klar i alle afdelinger.

Klar med flere fantastiske værkstedsoplevelser og klar med gode tilbud der er op til 40% billigere end de autoriserede værksteder.

Så kontakt os og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud på service eller reparation af din bil. Vi glæder os til at hilse på dig!