Skorstensgaard vinder årets værksted 2016

Årets værksted 2016 - hvilken betydning har det?

Vi er hos Skorstensgaard utrolig stolte over at modtage prisen som Årets værksted 2016. Det er en ærefuld pris, da den uddeles af branchen som helhed og af kunderne. Derfor er prisen en anerkendelse af vores koncept og høje service. 

Som årets værksted 2016 er vi bl.a. blevet vurderet på vores fokus på kunden. Vi har altid fokus på at sprede glæde og gøre lidt mere end vores kunder forventer. F.eks. kan der på varme dage findes en kold flaske vand i bilen, når den har været på værksted. Man kan også opleve at bilen er støvsuget efter værkstedsbesøget.   

 

Hvorfor blev Skorstensgaard årets værksted 2016?

Selve bedømmelseskriterierne lagde vægt på at vi er en succesfuld og rentabel værkstedskæde, med et godt forretningskoncept og god service. Vi differentierer os fordi vi altid har fokus på at holde en høj kvalitet til lave priser, og endvidere holder vi en høj effektivitet.

Den anden del af grunden skal findes i alle de mange kunder, som har hjulpet os ved at afgive deres stemme på os. Uden vores gode og tilfredse kunder kunne vi ikke have fået prisen hjem. Det er vi meget taknemmelige for.

 

Hvem bedømmer årets værksted?

Auto Awards bedømmes af en jury, bil-og autobranchen, samt kunder og andre stemmer afgivet på hjemmesiden. Stemmer fra de tre parter tæller for hver ⅓. 

Juryen består af et repræsentativt udsnit af folk fra branchen, som online vurderer de indstillede kandidater og finder frem til de nominerede. Bil- og autobranchen består ligeledes af et bred udsnit af folk direkte knyttet til bilbranchen, f.eks. fra brancheforeninger, grossister mm. 

Sidst men ikke mindst bedømmer kunder og publikum via afstemning på internettet, hvem der skal have den prestigefyldte pris.

 

Vi hviler ikke på laurbærrene

NEJ - hos Skorstensgaard holder vi altid dampen oppe og kvaliteten god. Vi vil aldrig affinde os med at være næstbedst og vi går selvfølgelig efter at vinde prisen i 2017. Vi vil være det foretrukne værksted i Danmark og derfor fortsætter vi med at holde gryden i kog, gøre mere end vores kunder forventer og sprede glæde, samt være effektive og kvalitetsbevidste. Som resultat håber vi at kunne byde endnu flere tilfredse kunder velkommen på værkstedet.