Bil Revyen 2020

Siden 1959 har Bil Revyen været den mest grundige gennemgang af det danske bilmarked, og i år er ingen undtagelse. 2020-udgaven er netop udkommet, og bil-bibelen er en helt oplagt mandelgave til den kommende højtid.

Bil Revyen 2020, der udgives af Forlaget Benjamin (som blandt meget andet står bag Bilmagasinet), er netop sendt på gaden i en sprød udgave. Den indeholder omtaler af hele 524 særdeles spændende biler samt 10 konceptbiler, som forventes at komme i produktion i løbet af et par år. Bagerst i bogen er der tekniske data og specifikationer på over 1550 nye biler - så kan du bruge dagene mellem jul og nytår til at indkredse, hvilken bilmodel der skal investeres i næste gang.

 

Et leksikon med stort overblik

Eller du kan samle inspiration og bare lade drømmene køre afsted, mens den ene sildemad efter den anden indtages blandt familie og gode venner. Som altid er der et fuldt opdateret leksikon, der blandt meget andet fortæller om principperne ved moderne trykladning, hybrid- og undervognsteknologi samt WLTP-brændstofmålemetoden forklaret på almindelig dansk.
Uanset om du vil læse om ekstreme superbiler, hverdagsduelige stationcars eller snusfornuftige, miljørigtige hybrid- og elbiler, så fodrer Bil Revyen 2020 din indre biltosse.

 

Først med de sidste nye

Billeder, tekniske data og omtaler er fuldt opdaterede med alle nyheder frem til redaktionens slutning. Eller som redaktionen bag bogen selv siger det: Er der sket noget nyt, står det altid i Bil Revyen! Bil Revyen 2020 er på 212 sider - og er skrevet af Peter Henneberg samt illustreret af Bilmagasinets fotografer. Den er udgivet af Benjamin Media og koster fra 169,95 kroner. Læs mere om udgivelsen her.