Skorstensgaard facade med flag og pylon

Den globale vækstskaberkonkurrence Entrepreneur of the Year afholdes hvert år af EY, som er en af de helt store revisions- og konsulentvirksomheder på verdensplan.

 

I fornemt selskab

Det er et fornemt selskab, som Skorstensgaard A/S bliver en del af med denne nominering, da tidligere vindere inkluderer Jysk, Widex, Pandora, Sitecore og sidste års vinder Aller Aqua. Netop derfor er det med stolthed og en god portion ydmyghed, at Anders og Martin Skorstensgaard modtager nomineringen.

 

Vækst ligger til grund for nomineringen

- Det kræver dedikeret og fokuseret arbejde at skabe vækst i den størrelse, vi har formået i 2018, og vi ser nomineringen som en stor ære og ikke mindst anerkendelse af vores resultater, siger en stolt og samtidig ydmyg CEO Anders Skorstensgaard og fortsætter: ”det her er ikke en Anders & Martin nominering, men en anerkendelse af alle virksomhedens 250 medarbejderes indsats”.

- I 2018 har vi åbnet 8 nye afdelinger over hele landet på vores vej mod at blive en landsdækkende værkstedskæde og vores vækstplaner for de kommende år indeholder mange flere nye værksteder, så alt kører som det skal, fortæller COO Martin Skorstensgaard.

Blandt de nominerede i Syd- og Sønderjylland finder vi mange kendte navne og ikke mindst dygtige virksomheder på hver deres område. Eksempelvis Bering Group ApS, NTG A/S og Kentaur A/S. Ud af alle nominerede virksomheder vælges 5 finalister af en jury og blandt de 5 findes vinderen af Entrepreneur of the Year 2018 for Syd- og Sønderjylland.

 

Regionskåring og landsfinale finder sted i november

I Danmark er Entrepreneur of the Year blevet uddelt siden 1997 og regionskåringen for Syd- og Sønderjylland sker denne gang 6. november i år hos vores nabo P. Christensen på Trianglen i Kolding. Landsfinalen finder sted i Forum i København 29. november og juryen består som altid af markante skikkelser i dansk erhvervsliv, som selv har skabt noget inden for dansk iværksætterkultur.