Skorstensgaard facade med facadeskilt

Forleden blev det offentliggjort, at Skorstensgaard er nomineret i fem kategorier ved dette års Auto Award, der i bund og grund er autobranchens svar på Oscar-uddelingen. Nu er det også blevet muligt at stemme - og vi håber selvfølgelig, at I vil stemme på Skorstensgaard.

Som vi skrev forleden, så er Skorstensgaard atter blevet nomineret ved Auto Awards 2019, der er autobranchens prisfest.Kåringen er værkstedernes, bilforhandlernes og bilmærkernes svar på Danish Music Awards og Bodil-festen - eller Oscar-uddelingen, hvis vi skal køre på den helt store klinge.Der er 24 forskellige kategorier - og Skorstensgaard er blevet nomineret i fem forskellige, hvilket gør os til den mest nominerede virksomhed sammen med Mercedes-Benz.

 

Vær med til at vælge vinderne

Som man også kan læse på Auto Awards egen hjemmeside, så kan de danske bilejere være med til at bestemme, hvem der skal køre afsted med gevinsterne og titlerne.Der er en professionel jury - men det er altså også "menigmand", der har stemmeret.Vi opfordrer naturligvis alle, der læser disse linjer, til at benytte chancen for medbestemmelse ved at stemme til Auto Awards. Det tager under fem minutter...

 

Du kan stemme via dette link

 

Kan vinde for fjerde gang i streg

Skorstensgaard har chancen for at blive kåret som Årets Værksted for fjerde år i træk, hvilket vil være ganske historisk.Vi er dog også nomineret som Årets Værkstedskæde, Årets Karosseriværksted samt Årets Merkantile og Tekniske Uddannelse.Tirsdag den 19. november bliver det afgjort, om vi kan smykke os med nogle af ovennævnte titler.Følg med her på sitet.