Afdelingsleder i Hobro

Værkstedsindehaver, Lars Oppelstrup Møller, er meget optimistisk omkring samarbejdet, som sker på baggrund af franchise-modellen og det er dermed første skridt i yderligere udvikling af Skorstensgaard.

 

Billige værkstedsregninger til Hobros indbyggere

Hvorfor blev det lige Skorstensgaard? Lars udtaler:”Vi glæder os rigtig meget til at servicere biler, altid med kunden i centrum. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder altid er informeret om omfang og pris, og derfor er der et naturligt match mellem vores værksted og Skorstensgaard.” Lars fortsætter:”En af mange gode grunde til at jeg endte med at indgå samarbejde med Skorstensgaard var deres sans for systemer og effektivisering. Jeg er meget stor tilhænger af, når ting er systematiseret, og Skorstensgaards tilgang til netop dette er uovertruffen i Danmark”.

Effektivisering er et nøgleord hos Skorstensgaard. Det er bl.a. derfor, vi er i stand til at tilbyde billige priser på reparation og service, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Hos Skorstensgaard er vi meget glade for, at Lars har valgt at træde ind under vores fane. Ikke blot som den første franchisetager, men også fordi vi med værkstedet i Hobro nu tager hul på udbredelsen af vores virksomhed i Nordjylland.

 

Hobro bliver ikke vores sidste franchise-afdeling

Franchising hos Skorstensgaard er en fantastisk mulighed for eksisterende værksteder, der ønsker at være med i en anderledes kæde, hvor der er fokus på kundetiltrækning via gode priser og flere unikke kundefordele end andre værkstedskæder kan tilbyde.

”Vi ønsker, at alle værksteder i vores kæde skal være 100% strømlinet og gøre alt på samme måde over for vores kunder, for derved at give kunden den samme gode service og oplevelse hver gang, uanset hvilket værksted man som kunde vælger at benytte. Med franchisekonceptet har vi mulighed for at komme endnu bredere ud end vi ellers ville have”, udtaler Anders Skorstensgaard.

 

2. januar bliver en festdag

Skorstensgaard Hobro facade

Både for Skorstensgaard koncernen og på værkstedet er åbningen i Hobro intet mindre end en festdag. Det er Skorstensgaards 10. afdeling, der åbner, og samtidig den første i Nordjylland, og værkstedet selv har faktisk 10 års fødselsdag.

Det skal fejres! Derfor tilbydes alle kunder frem til 28. februar 2018 også 20% rabat på hele fakturaen. Alle borgere i Hobro vil modtage vores nye folder med information om værkstedet og Skorstensgaard og folderen indeholder naturligvis også rigtig gode tilbud.

 

Book tid hos Skorstensgaard i Hobro

Hobros bilejere kan allerede nu bestille tid til service eller reparation af deres bil hos Skorstensgaard. Det sker på skorstensgaard.dk/hobro og værkstedet åbner officielt 2. januar, hvor alle er velkomne til at komme forbi til åbningsfest.

Denne artikel er blevet bragt i følgende medier:

Fjordavisen

Facebook Fjordavisen

Hobro avis

Motormagasinet