Skorstensgaard Holstebro Facade

Topmoderne bilværksted på Hjaltesvej 12

Bilejere i Holstebro og omegn kan fra 1. november få repareret og serviceret deres bil til Tyske Værkstedspriser hos Skorstensgaard. "Matcher Tyske værkstedspriser" er prismatch på tilbud fra autoværksteder i Tyskland m. originale dele. Kundeserviceniveau og kvaliteten i arbejdet er helt i top, så alle vores kunder får en fantastisk værkstedsoplevelse til en super skarp pris.

For administrerende direktør Anders Skorstensgaard, er det noget særligt at åbne afdelingen i Holstebro: ”Martin Skorstensgaard og jeg er vokset op i Aulum, som ligger tæt på Holstebro, så vi kender byen ret godt, og da vi fandt dette værksted med denne fantastiske beliggenhed, var det en nem beslutning for os.”

 

Ombygget værksted står klar

De seneste måneder har vi arbejdet med at ombygge det tidligere autoriserede Skoda værksted, så det lever op til Skorstensgaards høje standarder og klart tilkendegiver vores look og design. Ved siden af denne ombygningsproces har vi sammensat værkstedsholdet, som består af mekanikere, lærlinge, en værkfører og så afdelingschefen.

Med afdelingen i Holstebro har vi nu 17 afdelinger og 250 medarbejdere og vi byder alle bilejere i Holstebro og omegn velkommen til Tyske Værkstedspriser. Naturligvis uden at gå på kompromis med den gode kundeservice og kvalitet. Værkstedet åbnede torsdag 1. november, og der kan derfor bookes tid på værkstedet og bestilles gratis og uforpligtende tilbud.

 

Find din afdeling og få et tilbud lige her

Få tilbud