Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Topmoderne bilværksted på Hjaltesvej 12

Bilejere i Holstebro og omegn kan fra 1. november få repareret og serviceret deres bil til Tyske Værkstedspriser hos Skorstensgaard. Vi er op til 40% billigere end mærkeværkstederne, samtidig med at kundeserviceniveau og kvaliteten i arbejdet er helt i top, så alle vores kunder får en fantastisk værkstedsoplevelse til en super skarp pris.

 

For administrerende direktør Anders Skorstensgaard, er det noget særligt at åbne afdelingen i Holstebro: ”Martin Skorstensgaard og jeg er vokset op i Aulum, som ligger tæt på Holstebro, så vi kender byen ret godt, og da vi fandt dette værksted med denne fantastiske beliggenhed, var det en nem beslutning for os.”

 

Ombygget værksted står klar

De seneste måneder har vi arbejdet med at ombygge det tidligere autoriserede Skoda værksted, så det lever op til Skorstensgaards høje standarder og klart tilkendegiver vores look og design. Ved siden af denne ombygningsproces har vi sammensat værkstedsholdet, som består af mekanikere, lærlinge, en værkfører og så afdelingschefen.

 

Afdelingschef i Skorstensgaard Holstebro bliver 44-årige Torsten Sandberg, der selv er udlært mekaniker og desuden seniorsergent i Hæren. 

 

Lokal Holstebro-mand i spidsen for værkstedet

- Torsten bor i Holstebro og kender dermed byen ud og ind, fortæller driftsdirektør Martin Skorstensgaard, og fortsætter: ”det bliver Torsten, der – sammen med vores Regionschef Niels Vang – står for opstarten af vores Holstebro afdeling, og går det som det plejer med vores nye værksteder, så kommer vi hurtigt til at ansætte flere folk”.

 

- Jeg glæder mig meget til at præsentere bilejerne her i Holstebro for Skorstensgaard, da jeg mener, vi har fat i den helt rigtige måde at levere værkstedsoplevelser på, med serviceniveau i top samtidig med at vores kunder sparer penge, fortæller afdelingschef Torsten Sandberg, og hentyder til konceptet Tyske Værkstedspriser, der giver markante besparelser på op til 40% ift. mærkeværkstederne, samtidig med at kundeserviceniveauet og kvaliteten i arbejdet er god.

 

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne i Holstebro

Med afdelingen i Holstebro har vi nu 17 afdelinger og 250 medarbejdere og vi byder alle bilejere i Holstebro og omegn velkommen til Tyske Værkstedspriser. Naturligvis uden at gå på kompromis med den gode kundeservice og kvalitet.

 

Værkstedet åbnede torsdag 1. november, og der kan derfor bookes tid på værkstedet og bestilles gratis og uforpligtende tilbud på /holstebro