Skorstensgaard pylon og flag

Bilhuset Randløv Petersen, der i mere end 30 år har været autoriseret bilhus for mærker som Fiat, Mitsubishi, Chevrolet og Toyota får nu endnu et navn på gavlen, idet huset bliver en del af værkstedskæden Skorstensgaard, der indtil videre mest har gjort sig i det jyske – bortset fra afdelinger i Ballerup og Odense.

 

En model med fremtid i

Kæden har slået sig op på at levere høj service, men til samme lave priser som man får på autoværkstederne i Tyskland. Eller op til 40 procent lavere end de priser, som man betaler som kunde på de danske mærkeværksteder. En model som indehaveren af Randløv Petersen, Ole Randløv Petersen, godt kan se en fremtid i.

- For et års tid siden var jeg i tænkeboks med hensyn til eftermarkedet, som jo er en ikke uvæsentlig del af forretningen, når man handler med biler. Jeg stod med et stort, flot bilhus, som jeg gerne ville videreudvikle og fremtidssikre, og når jeg kiggede på de resultater og vilde væksttal, som Skorstensgaards værksteder har præsteret rundt om hvor de er åbnet, ja så var der ikke så meget at betænke sig på, siger Ole Randløv Petersen.

Planen er at Randløv Petersen fortsætter som autoriseret værksted for de kunder, der foretrækker et autoriseret værksted, mens Skorstensgaard skal drive frit værksted i den anden ende af hallen. Værkstedet fortsætter på den måde med fælles ejerskab af de to virksomheder i et nyt, fælles driftsselskab.

 

Ny driftsdirektør er et kendt ansigt i Skorstensgaard

Til at få det nye Skorstensgaard-værksted op at køre, har Skorstensgaard indsat Michael Petersen, der netop er tiltrådt som driftsdirektør for Skorstensgaard Sjælland. Han kender konceptet som sin egen bukselomme, idet han de seneste fem år har drevet Skorstensgaard i Ballerup, som han fortsat er partner i.

- Jeg glæder mig til at komme i gang i Tåstrup. Nu har vi set de meget massive vækstkurver som konceptet har præsteret i Jylland, og jeg er helt sikker på, at vi kommer til at matche dem herovre, hvor der er væsentligt flere biler. Hvor Skorstensgaard har etableret sig, er der typisk blevet skabt 10-15 arbejdspladser i løbet af det første år, så jeg satser kraftigt på, at jeg inden længe skal til at lede efter dygtige mekanikere, siger Michael Pedersen.

 

Planer om yderligere vækst

Administrerende direktør i Skorstensgaard, Anders Skorstensgaard, der sammen med sin tvillingebror Martin lægger navn til virksomheden, ser også frem til at komme i gang med invasionen af Sjælland.

- Det har vi gerne villet længe, men vi har været nødt til at vækste i et tempo, hvor selv har kunnet følge med. Nu har vi konceptet helt på plads, ligesom vi har den rigtige mand til at løfte opgaven. Så når Tåstrup er oppe at køre som det skal, så er det planen, at Michael Pedersen skal etablere to nye værksteder om året på Sjælland, ligesom vi skal gøre det i Jylland.

Der vil være plads og kundegrundlag til en del værksteder i hovedstadsområdet, for det er vores erfaring fra både Odense og Aarhus, at der er grænser for, hvor langt man vil køre, for at få sin bil på værksted. Så vi kigger løbende efter samarbejdspartnere ligesom Randløv Petersen, der har mod på og lyst til at udvikle forretningen, siger Anders Skorstensgaard.