Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Splinternyt værksted med erfaren mand som partner og afdelingschef

I Egå har vi overtaget en tidligere lagerbygning, som gennemgår den helt store ombygning, så den fra 1. åbningsdag fremstår som en klokkeklar Skorstensgaard konceptbygning. Afdelingschef og partner i afdelingen bliver Brian B. Nielsen, og han kommer med over 20 års erfaring som bl.a. værkstedschef og servicechef ved Volkswagen i Risskov, hvor han også var ansvarlig for eftermarkedet. - Jeg ser meget frem til at servicere århusianske bilejere og give dem den gode værkstedsoplevelse til tyske værkstedspriser, som Skorstensgaard er så kendt for, udtaler Brian B. Nielsen og fortsætter: der er jo mange, som stadig ikke kan forstå, at det skal være så dyrt at komme på værksted. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at ændre den opfattelse i Egå området.

Få tilbud på service her

Den helt rigtige mand til jobbet

For Skorstensgaard er det altid vigtigt at finde den rette Partner og afdelingschef. COO Martin Skorstensgaard er derfor meget tilfreds med at have fundet Brian B. Nielsen: ”I Brian har vi fået en Partner med masser af erfaring inden for branchen samtidig med, at han er lokalt kendt i Egå og Risskov området. Derfor er vi ikke et sekund i tvivl om, at han er det helt rigtige til at etablere vores Egå afdeling.”

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne på service af bilen

Skorstensgaard byder alle i Egå, Århus og omegn velkommen til Tyske Værkstedspriser og store besparelser på bilregningen i forhold til mærkeværkstederne uden at gå på kompromis med hverken kvalitet og kundeservice. Værkstedet åbner 1. august, men der kan allerede nu bookes tid og bestilles uforpligtende tilbud på /aarhus/egaa

Book tid i Egå her

 

 

Denne nyhed er bragt i følgende medier: