Skorstensgaard afdeling i Odense C

Skorstensgaard flytter ind – igen – på Thorslundsvej

Vores nye værksted har faktisk tidligere været et Skorstensgaard værksted. Allerede dengang oplevede vi stor kundetilgang. Så stor at vi i 2015 valgte at flytte værkstedet til Odense SV for at få større lokaler, men da muligheden bød sig, og efter mange positive kundetilkendegivelser, valgte vi at genåbne lokationen i den nordlige del af Odense C – lige ud til Næsbyvej.

 

Skorstensgaard overtager ejendommen på Thorslundvej 1B

Faktisk har vi overtaget ejerskabet for ejendommen, og vi ser frem til at dele lokaler med Car4Flex, der bliver boende i huset, og desuden skifter navn til Forza Leasing samme dag, som vi åbner værkstedet. Huset har gennem årene været kendt som både bilhus og autoværksted. Og det bliver det altså ved med. Om udsigten til samarbejdet med Skorstensgaard udtaler Kent Steffensen fra Car4Flex/Forza Leasing:

”Vi ser frem til det kommende samarbejde med Skorstensgaard, for de yder den høje service, vi stiller som krav til vores kunders premium biler – og så kender vi dem i forvejen fra et tidligere samarbejde, da vi delte lokaler.”

For alle Skorstensgaards kunder fra den nordlige del af Odense betyder det, at de får kortere til et Skorstensgaard værksted, og at Odenses borgere dermed har 2 Skorstensgaard-værksteder at vælge imellem. Skulle det ene værksted være fuldt booket på en bestemt dag, er alt håb om service eller bilreparation til tyske værkstedspriser dermed ikke ude, da man blot kan kontakte det andet Odense værksted og høre om der er plads. Det anbefales dog altid at booke tid i forvejen.

 

Bestil tid hos Skorstensgaard i Odense C

Mange bilejere i Odense og omegn kender allerede Skorstensgaard. Skal bilen til service eller skal der en reparation til, så kan man allerede nu booke tid på vores nye værksted i Odense C. 

 

Bestil tid nemt og hurtigt på værkstedet her:

Book tid