Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Har man besøgt vores værksted på Hvidkærvej i Odense SV, så er der gode chancer for, at man er blevet betjent af Søren, da han har været – og er – en fortrinlig værkfører. Nu skal Søren så være afdelingschef i vores nyeste værksted, som samtidig bliver værksted nummer 2 i Odense.

Fra vikar til afdelingschef

Søren Rosenbæk startede hos Skorstensgaard som vikar, men 2 dage senere var han fastansat, hvilket både vidner om gode faglige kvaliteter og ikke mindst gode menneskelige egenskaber. I løbet af de efterfølgende år er Søren avanceret fra mekaniker til værkfører og nu afdelingschef i vores nye afdeling. Det viser vilje, evne og lyst til konstant at søge udfordringer. Og det kendetegner netop Søren.

Om lederansvar i Skorstensgaard Odense C udtaler Søren:

”Siden jeg var 25 år, har jeg haft lyst til at være selvstændig, og selvom jeg ikke er det 100% hos Skorstensgaard, så er det meget tæt på. Arbejdet med at få mine medarbejdere til at være en enhed, og at vi sammen giver den bedste service til vores kunder, tiltaler mig utroligt meget. Faktisk søgte jeg i sin tid ind hos Skorstensgaard, fordi det er en god arbejdsplads med mange muligheder for at udvikle sig.”

Og man må i dén grad sige, at Søren har grebet chancen. Det er ikke alle, der udvikler sig fra at begynde i en virksomhed som vikar til nu at blive afdelingsleder.

Skorstensgaards CEO, Anders Skorstensgaard siger om Søren:

”Søren har med sine evner og sit væsen vist, at han er dygtig til at håndtere både kunder, kolleger, leverandører og biler, og vi er sikre på, at vi, i Søren, har fundet den helt rette mand til at stå i spidsen for afdelingen på Thorslundsvej.”

”Med en afdeling mere i Odense når vi bredere ud til alle husstande og kunder i byen. Der kan være langt fra den ene ende af Odense til den anden, og vores tidligere kunder har ønsket, at vi ”kommer tilbage” igen”, afslutter Anders Skorstensgaard.

Få tilbud på service

Skorstensgaard flytter ind – igen – på Thorslundsvej

Vores nye værksted har faktisk tidligere været et Skorstensgaard værksted. Allerede dengang oplevede vi stor kundetilgang. Så stor at vi i 2015 valgte at flytte værkstedet til Odense SV for at få større lokaler, men da muligheden bød sig, og efter mange positive kundetilkendegivelser, valgte vi at genåbne lokationen i den nordlige del af Odense C – lige ud til Næsbyvej.

Skorstensgaard overtager ejendommen på Thorslundvej 1B

Faktisk har vi overtaget ejerskabet for ejendommen, og vi ser frem til at dele lokaler med Car4Flex, der bliver boende i huset, og desuden skifter navn til Forza Leasing samme dag, som vi åbner værkstedet. Huset har gennem årene været kendt som både bilhus og autoværksted. Og det bliver det altså ved med.

Om udsigten til samarbejdet med Skorstensgaard udtaler Kent Steffensen fra Car4Flex/Forza Leasing:

”Vi ser frem til det kommende samarbejde med Skorstensgaard, for de yder den høje service, vi stiller som krav til vores kunders premium biler – og så kender vi dem i forvejen fra et tidligere samarbejde, da vi delte lokaler.”

For alle Skorstensgaards kunder fra den nordlige del af Odense betyder det, at de får kortere til et Skorstensgaard værksted, og at Odenses borgere dermed har 2 Skorstensgaard-værksteder at vælge imellem. Skulle det ene værksted være fuldt booket på en bestemt dag, er alt håb om service eller bilreparation til tyske værkstedspriser dermed ikke ude, da man blot kan kontakte det andet Odense værksted og høre om der er plads. Det anbefales dog altid at booke tid i forvejen.

Bestil tid hos Skorstensgaard i Odense C

Mange bilejere i Odense og omegn kender allerede Skorstensgaard. Vores velkendte tyske værkstedspriser er op til 40% billigere end mærkeværkstederne og meget populære, og skal bilen til service eller skal der en reparation til, så kan man allerede nu booke tid på vores nye værksted i Odense C. Søren Rosenbæk glæder sig til at byde alle kunder velkommen hos Skorstensgaard i Odense C fra 1. marts.

Bestil tid nemt og hurtigt på værkstedet her:

Book tid på værkstedet

 

Denne artikel er blevet bragt i følgende medier:

Motormagasinet.dk

 

Øvrige artikler om åbningen af vores afdeling i Odense C:

http://www.uao.dk/ugeavisenodense/Tyske-vaerkstedspriser/artikel/348266

https://www.fyens.dk/odense/Nyt-vaerksted-Tyske-vaerkstedspriser/artikel/3242945