Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Moderne værksted på Ørnevej 4

Bilejere i Køge og omegn skal lægge vejen forbi Ørnevej 4 i Køge for at få den gode værkstedsoplevelse til vores billige pris, og at det blev Køge, vi valgte, har en helt naturlig forklaring ifølge administrerende direktør, Anders Skorstensgaard: ”Køge er en rigtig bilby, og vi har længe undersøgt mulighederne for at åbne et Skorstensgaard værksted her. Det var udelukkende et spørgsmål om at finde et egnet sted. Og det har vi gjort nu!”

 

- Vi har arbejdet intensivt med at sammensætte det helt rigtige hold, og det har vi på plads nu, så jeg glæder mig til at starte værkstedet i Køge, hvor vi tilbyder service og reparation af alle biler uanset mærke og årgang til priser, der ligger op til 40% under dem, som kunderne kender fra mærkeværkstederne, fortæller Driftsdirektør Martin Skorstensgaard og fortsætter: ”Det bliver vores Regionschef Michael Dahl, som kommer til at stå for indkøring og oplæring af holdet i Køge, så de lærer, hvordan vi gør det hos Skorstensgaard. Så er vi helt sikre på, at kunderne får en god værkstedsoplevelse”.

 

Afdelingschef med masser af erfaring

Afdelingschef hos Skorstensgaard i Køge bliver 42-årige Lasse Jensen, som oprindeligt er uddannet pladesmed, men som gennem årene har samlet masser af erfaringer i forhold til mekanisk arbejde på personvogne og dæk- og montørarbejde på alt fra personbiler til store entreprenørmaskiner og kommer fra en stilling som værkfører og afdelingsleder.

 

- Lasses store erfaring bliver en stor fordel for Skorstensgaard, fordi han er enormt omstillingsparat og klar til at håndtere de mange forskellige arbejdsopgaver, der er forbundet med at drive et topmoderne autoværksted i vore dage, fortæller Regionschef Michael Dahl.

 

Udover Lasse som afdelingschef starter værkstedet ud med to mekanikere og to lærlinge, men går det, som det plejer hos Skorstensgaard, så ser vi frem til at hyre flere folk til værkstedet på Ørnevej i Køge i meget nær fremtid.

 

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard byder alle bilejere i Køge og omegn velkommen til Tyske Værkstedspriser og dermed store besparelser på værkstedsregningen sammenlignet med mærkeværkstederne. Naturligvis uden at gå på kompromis med den gode kundeservice og kvalitet.

 

Værkstedet åbner mandag 1. oktober, men der kan allerede nu bookes tid på værkstedet og bestilles gratis og uforpligtende tilbud på /koge

 

Denne nyhed har været bragt her:

SN.dk