Skorstensgaard Køge facade

Moderne værksted på Ørnevej 4

Bilejere i Køge og omegn skal lægge vejen forbi Ørnevej 4 i Køge for at få den gode værkstedsoplevelse til vores billige pris, og at det blev Køge, vi valgte, har en helt naturlig forklaring ifølge administrerende direktør, Anders Skorstensgaard: ”Køge er en rigtig bilby, og vi har længe undersøgt mulighederne for at åbne et Skorstensgaard værksted her. Det var udelukkende et spørgsmål om at finde et egnet sted. Og det har vi gjort nu!”

- Vi har arbejdet intensivt med at sammensætte det helt rigtige hold, og det har vi på plads nu, så jeg glæder mig til at starte værkstedet i Køge, hvor vi tilbyder service og reparation af alle biler uanset mærke og årgang, fortæller Driftsdirektør Martin Skorstensgaard og fortsætter: ”Det bliver vores Regionschef Michael Dahl, som kommer til at stå for indkøring og oplæring af holdet i Køge, så de lærer, hvordan vi gør det hos Skorstensgaard. Så er vi helt sikre på, at kunderne får en god værkstedsoplevelse”.  

Værkstedet åbner mandag 1. oktober, men der kan allerede nu bookes tid på værkstedet og bestilles gratis og uforpligtende tilbud. 

 

Få et uforpligtende tilbud lige her

Få tilbud