Skorstensgaard Skive facade

God beliggenhed er en forudsætning

- Vi har fundet to prima beliggenheder i Skive og Herning og glæder os til at levere de gode værkstedsoplevelser, som vi er kendt for samtidig med, at vores kunder sparer mange penge, siger CEO Anders Skorstensgaard om åbningerne, og fortsætter: - Vi er netop nu ved at afslutte moderniseringen af de to værksteder, så de fra start er toptunet og klar i Skorstensgaard konceptet.

 

Liv i det gamle Volvo og Renault værksted i Herning

Herning afdelingen åbner i det tidligere Volvo og Renault værksted på Viborgvej 103, og her glæder vi os over, at der nu igen kommer trafik på værkstedet, og at bygningen er blevet renoveret. 

 

Motorgaarden i Skive fortsætter bilsalg og Skorstensgaard overtager værkstedet

I Skive overtager vi Motorgaardens værksted, som indtil nu har været aut. Mitsubishi værksted. Adressen er Viborgvej 4A, og at Martin Lønborg fortsætter med salg af nye og brugte biler, mens vi overtager værkstedet, er en helt perfekt opsætning, da kombinationen af bilsalg og værksted giver en komplet afdeling. 

Mandskabet er det samme som før, og Michael Skov (på billedet) – der var værkfører hos Motorgaarden – fortsætter hos Skorstensgaard som afdelingschef. - Vi kommer formentlig til at søge flere medarbejdere i både Skive og Herning i løbet af foråret, fortæller COO Martin Skorstensgaard og fortsætter: - Sådan plejer det at være, når vi starter nye afdelinger.

 

Velkommen hos Skorstensgaard i Skive og Herning fra 1. april

Både Kennet og Michael glæder sig til at åbne dørene for kunderne, og der kan selvfølgelig rekvireres tilbud og bestilles tid på værkstederne her på hjemmesiden. Således er alt klar til at give bilejerne i Herning og Skive fantastiske værkstedsoplevelser med kundeservice og kvalitetsarbejde helt i top. Med afdelingerne i Herning og Skive består Skorstensgaard-kæden nu af 23 afdelinger og over 300 medarbejdere.

Besøg vores Skive afdeling her: Skorstensgaard Skive

Besøg vores Herning afdeling her: Skorstensgaard Herning