Skorstensgaard nomineret til autoawards 2019

Den fremadstormende værkstedskæde har mulighed for - for fjerde år i træk - at trille afsted med titlen som Årets Værksted ved AutoAwards. Nomineringerne er netop blevet offentliggjort til prisfesten, der bliver afholdt tirsdag den 19. november 2019.

 

I 2016 lykkedes det Skorstensgaard-kæden at vinde AutoAwards-statuetten for første gang - og dermed vinde retten til at kalde sig Årets Værksted.

 

STEM PÅ OS TIL AUTOAWARDS

 

Den "ret" har Skorstensgaard så haft lige siden, fordi værkstedskæden både i 2017 og 2018 gentog bedriften. Altså har den fremadstormende koncern tre år i træk kunnet kalde sig Årets Værksted i Danmark.

 

Tre år i træk kan blive til fire

Nu er der reelt en chance for, at tre bliver til fire, fordi AutoAwards-komitéen netop har offentliggjort, at Skorstensgaard er blevet nomineret til Årets Værksted-prisen i dette års udgave af prisfesten.Kåringen bliver afholdt tirsdag den 19. november - og det er ikke kun i kategorien Årets Værksted, at Skorstensgaard er nomineret.

 

Nomineret i fem kategorier

Faktisk blev kæden nomineret i samtlige kategorier, som den var blevet indstillet i:- Årets Værksted- Årets Værkstedskæde- Årets Karosseriværksted- Årets Merkantile Uddannelse- Årets Tekniske UddannelseMan kan læse mere om både kåringen, prisfesten og nomineringerne på AutoAwards egen hjemmeside.Selve resultatet bliver naturligvis offentliggjort her på sitet.

 

Alle kan stemme på vinderne

Udvælgelsen af de endelige vindere bliver foretaget blandt de nominerede på baggrund af stemmer fra en jury, stemmer fra bil- og autobranchen samt stemmer fra offentligheden.Stemmernes vægtning fordeles således:- Juryens stemmer (50%),- Bil- og autobranchens stemmer (25%)- Offentlighedens stemmer (25 %).Fra mandag den 21. oktober bliver det muligt at stemme - og vi lægger naturligvis et link op her på sitet.