Skorstensgaard modtager erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019

Erhvervsprisen "Succesvirksomhed 2019" anerkender virksomheder, der skaber vækst og solide resultater. Sådan en er Skorstensgaard-koncernen, og det har stifterne bag prisen, BDO og Spar Nord, også fundet ud af.

Med erhvervsprisen "Succesvirksomhed 2019" anerkender pengeinstituttet Spar Nord og revisionsfirmaet BDO de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater. Sådan en virksomhed er Skorstensgaard - som trods massiv ekspansion formår at skabe sorte tal på bundlinjen og stor vækst i omsætningen. Erhvervsprisen er et helt nyt tiltag, der hylder eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv.

 

Bidrager til vækst og velstand

Kendetegnende er det, at virksomhederne skal levere et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed. Af respekt for den varierende sammensætning og de forskellige markedsvilkår rundt i landet er sammenlagt 1000 virksomheder blevet hædret - men de bedst performende succesvirksomheder i hver region vi blive kåret ved et særligt arrangement. For Skorstensgaards vedkommende sker det ved Regionsfinalen i Sydddanmark, der foregår onsdag den 9. oktober på Koldingshus i Skorstensgaards egen hjemby.

 

Særlige priser ved regionsfinale

Her vil de regionale vindere af en række særpriser blive kåret. Der gives priser inden for kategorierne bæredygtighed, digital omstilling samt jobskabelse. Man kan læse meget mere om selve prisen - ligesom der også er en længere baggrundsfortælling om netop "Succesvirksomhed 2019"-konceptet her.

-- På billedet øverst ses - fra venstre - direktør Bjarne Clausen, Spar Nord Kolding, COO Martin Skorstensgaard, CEO Anders Skorstensgaard samt senior partner Peter Kløvborg, BDO.