Skorstensgaard Vejle facade

Tillykke til Skorstensgaard i Vejle

Vores afdeling i Vejle har nu 1 år på bagen, og i den tid har vi serviceret masser af glade og tilfredse kunder. Hårdt arbejde med kvalitet i fokus er et kendetegn for Skorstensgaard, og afdelingen på Bødkervej i Vejle er bestemt ingen undtagelse herfra.

 

Alle bilreparationer udføres og du får lånebil imens

Ligesom det er tilfældet på vores andre 8 værksteder, så kan Vejle håndtere reparationer, serviceeftersyn m.m. af alle de kendte bilmærker. Det betyder at uanset om din bil blot skal have skiftet olie eller om den skal have den helt store gennemgang f.eks. fordi den skal synes, så kan du trygt bestille tid hos os. Og som altid er der mulighed for lånebil, imens din bil er på vores værksted. Er det et mindre indgreb, som ikke tager flere dage, så er du som altid velkommen i vores kunderum under eftersynet eller reparationen. Her er der fri kaffe, wifi og mulighed for at se tv.

 

20% prispres

Ved at benytte Skorstensgaard til dine bilreparationer og serviceeftersyn får du du 20% rabat på det tilbud du har fået hos dit mærkeværksted med vores koncept 20% prispres.

 

Mange kundefordele

Ved at benytte Skorstensgaard får du del i en lang række gode kundefordele. Her er et udpluk:

  • 100% fabriksgaranti på udførte reparationer
  • Mulighed for lånebil
  • Fuld gennemsigtighed

 

Book tid hos Skorstensgaard Vejle her

Book tid