Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Tillykke til Skorstensgaard i Vejle

Vores afdeling i Vejle har nu 1 år på bagen, og i den tid har vi serviceret masser af glade og tilfredse kunder. Hårdt arbejde med kvalitet i fokus er et kendetegn for Skorstensgaard, og afdelingen på Bødkervej i Vejle er bestemt ingen undtagelse herfra.

Alle bilreparationer udføres og du får lånebil imens

Ligesom det er tilfældet på vores andre 8 værksteder, så kan Vejle håndtere reparationer, serviceeftersyn m.m. af alle de kendte bilmærker. Det betyder at uanset om din bil blot skal have skiftet olie eller om den skal have den helt store gennemgang f.eks. fordi den skal synes, så kan du trygt bestille tid hos os.

Og som altid er der mulighed for lånebil, imens din bil er på vores værksted.

Er det et mindre indgreb, som ikke tager flere dage, så er du som altid velkommen i vores kunderum under eftersynet eller reparationen. Her er der fri kaffe, wifi og mulighed for at se tv.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Ved at benytte Skorstensgaard til dine bilreparationer og serviceeftersyn får du en pris der er op til 40% billigere end mærkevareværkstederne, og skulle du være i tvivl om, at vi er billigere, så kan du altid rekvirere et tilbud på den opgave, du skal have udført, så du kan sammenligne prisen. Tilbuddet er selvfølgelig gratis og 100% uforpligtende.

Mange kundefordele

Ved at benytte Skorstensgaard får du del i en lang række gode kundefordele. Her er et udpluk:

  • Skorstensgaard er op til 40% billigere end mærkeværksteder
  • 100% fabriksgaranti på udførte reparationer
  • Mulighed for lånebil
  • Fuld gennemsigtighed

Vil du også have repareret din bil hos Skorstensgaard i Vejle, så bestil tid med det samme. Tommy og Jesper glæder sig til at byde dig velkommen.

 

Bestil tid hos Skorstensgaard i Vejle her