bilbøger fra år 2019

Der er superbiler, standardbiler og særlige biler - og alle mulige midt imellem. Bilbøgerne "Årets Biler 2019" og "Retro-Revyen 2019" er på gaden, og der er i begge tilfælde mulighed for masser interessant info om modeller på fire hjul.

Forlaget Benjamin, der blandt meget andet står bag Bilmagasinet, står også bag en række faste indslag udi årbøger. En af de mest klassiske er "Bil-Revyen", der som vanligt udkommer op imod jul - og den skal vi nok vende tilbage til, når 2019-udgaven er på gaden. Indtil da kan du helt oplagt hygge dig med udgivelserne "Retro-Revyen 2019" og "Årets Biler 2019".

 

Kærligheden til klassikere

De to årbøger blev udgivet hen over sommerperioden, og der er i begge tilfælde tale om virkeligt interessante bøger, der er pakket med billeder, informationer og masser af data. "Retro-Revyen 2019" er et nyt tiltag med priser på og information om mere end 2000 biler. Her er kærligheden til klassikere og de særlige youngtimere i højsædet. Og dermed er udgivelsen svaret på en tendens, der er meget oppe i tiden - at investere i ældre biler.

 

Lysten til at køre bil

En - i andres øjne - ligegyldig Fiat 127 kan pludselig være de fire hjul og jammerlige plademetal, som giver dig en varm følelse, fordi der er minder forbundet. Bag rattet af en gammel bil føler man indgående hver eneste kilometer - både på godt og ondt. Man kører udelukkende klassiker, fordi man har lyst til at køre, og ikke fordi man har brug for transporten.

 

Mange fantastiske billeder

"Retro-Revyen 2019" er stykket sammen af fantastiske billeder med tilhørende tekst, skrevet af nogle af Danmarks bedste motorjournalister. Ind imellem beretningerne og de nyskrevne ”værd at vide”-bokse om de enkelte stjerne-køretøjer, er der skrevet temaartikler om spændende emner, som rører sig inden for klassikerverden. Ud over lækre læseroplevelser tilbyde årbogen et omfattende katalog af aktuelle priser på over 2000 biler fra fortiden.

 

Branche i rivende forandring

"Årets Biler 2019" handler om de nye biler - og at bilscenen er i rivende forandring står meget tydeligt. Bare inden for det seneste år er invasionen af elbiler i den grad blevet en realitet, hvilket årbogen da også bære sit tydelige præg af. Her er næsten dobbelt så mange elektrificerede biler med i år, sammenlignet med sidste år. Antallet af biler med tekst er skrumpet en anelse, men det skyldes, at Forlaget Benjamin har valgt at fokusere mere på nogle enkelte biler, som fortjener mere opmærksomhed. 

 

Bygget efter gamle principper

En af dem er årets forsidebil - den charmerende Suzuki Jimny. En bil, der i virkeligheden står for det stik modsatte af den vej, som markedet ellers bevæger sig. Den er bygget efter gamle principper, hvilket gør den befindende analog i disse digitale tider - en bil, der taler til hjertet frem for fornuften. I "Årets Biler 2019" er der blevet gjort plads til de interessante og mærkelige køretøjer fra hele verden. 

 

Vind årbøgerne med Skorstensgaard

På Facebook har vi en konkurrence, hvor du kan vinde et af tre sæt bil-årbøger ("Retro-Revyen 2019" + "Årets Biler 2019".Du skal dog deltage inden fredag den 4. oktoboer klokken 12, hvis du skal have en chance for at vinde. Find vores Facebook-side her - og se det øverste opslag.--

 

Fakta om "Årets Biler 2019":

• Omtaler og billeder af 389 biler

• 46 helsider og opslag med nogle af årets mest bemærkelsesværdige biler. 

• Specifikationer på over 1500 nye biler

• 212 sider.

 

Fakta om "Retro-Revyen 2019":

• 164 sider spækket med indhold om klassikere og youngtimere.

• Aktuel prisdata på over 2000 ældre biler.

• Temaartikler med emner som restaurering, ”Restomod”,

• historisk motorsport, vedligeholdelse og livsstil.

• 12 dybdegående artikler om udvalgte biler med nyskrevne ”værd at vide”-bokse.

• Omfattende leksikon med forklaringer af tidstypisk mekanik.

Begge årbøger kan købes på tankstationer samt i kiosker og supermarkeder over hele landet - eller på forlagets hjemmeside.