Skorstensgaard ønsker godt nytår

På bagkanten af et glimrende 2019 ønsker Skorstensgaard-værkstedskæden et godt og lykkebringende nytår til alle. Vi ser frem til et 2020, der bliver spækket med gode værksteds-oplevelser i hele landet.

Inden længe vil himlen flyde over af raketter og lysglimt fra dyrt indkøbte bomberør, romerlys og alskens fyrværkeri.

Skorstensgaard-koncernen vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle et rigtigt godt og lykkebringende nytår. Vi indleder 2020 med at åbne vores værksted nummer 25, som også er det - indtil videre - nordligst beliggende.

Torsdag den 2. januar 2020 slår vi således portene op i Frederikshavn.

 

Proppen er røget af flasken

Dermed er proppen røget af flasken - og vi ser frem til gøre vores entré i endnu flere danske byer. Vores målsætning om lavere værkstedsregninger til de danske bilejere når dermed ud til endnu flere - og med 25 topmodrene Skorstensgaard-værksteder er vi blevet landsdækkende. Hvis vi kort kigger tilbage på 2019, så har der været fart på: Vi åbnede således på syv nye lokationer - og medarbejderstaben voksede til 400 styk.

 

Gå ikke tilbage til en fuser

På årets sidste - og næste års første (!) - dag tager vi en slapper, men torsdag den 2. januar er vi fuldstændig klar til at knokle videre på alle værkstederne. Kom nu rigtig godt ind i det nye år - pas på jer selv og ikke mindst hinanden... og lad nu være med at gå tilbage til en fuser...
Husk brillerne... og husk at følge med her på sitet i det nye år.

Godt nytår!