Land Rover Defender i lego

2573 styk. Nøjagtig så mange elementer skal der til, hvis man vil have fingrene i en byg-selv-udgave af den helt nye Land Rover Defender. Men så er der vel at mærke tale om Lego Technic-versionen.

En af verdens største legetøjsfabrikanter - danske Lego - har de senere år haft stor succes med at omdanne virkelige bilmodeller til klodsede Lego-versioner. Det er blandt andet "gået ud over" Bugatti Chiron, en Chevrolet-pickup og en McLaren supersportsvogn.

Nu er turen så kommet til den helt nye Land Rover Defender, der netop har haft verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt.

 

Et mesterstykker i detaljerigdom

Med i alt 2573 enkeltdele er den nye Lego Technic Land Rover Defender et mesterstykke i den opfindsomhed og detaljerigdom, der netop kendetegner Lego. Og for den sags skyld også Land Rover.

 Land Rover Defender i lego detaljer

Lego-varianten af Land Rover Defender ikke alene ligner den rigtige Defender med seje hjul, brede skærme og den karakteristiske Defender-silhuet. Den har også firhjulstræk med tre spærre-differentialer, affjedring og den mest avancerede gearkasse, som Lego endnu har konstrueret til et Technic-produkt.

 

Den helt optimale byggeoplevelse

Alt sammen for at sikre den optimale byggeoplevelse for bilelskere og Lego-fans. Så har du ikke råd eller plads til en Land Rover Defender i carporten, så er den avancerede klods-udgave ikke noget dårligt valg.

Mand holder  Land Rover Defender i lego

Prisen for den flotte Lego Technic Land Rover Defender er ifølge Jaguar Land Rover-importøren på 1499 kroner. Den vil kunne købes online fra 1. oktober 2019.Læs mere om Lego Technic-modellen her - og se mere om den "rigtige" Jaguar Land Rover her.